سلام اینجا کسی میدونه ویندوز xp و ویندوز 7 بدون دستکاری از کجا میتونم دانلود کنم؟
در حال بارگذاری...
|
سلام اینجا کسی میدونه ویندوز xp و ویندوز 7 بدون دستکاری از کجا میتونم دانلود کنم؟
windows xp msdn sp3 داونلود کن
afshinhemmati (02-20-2012)
windows 7 ultimate msdn sp1 از سایت های torrent مثل isohunt.com
afshinhemmati (02-20-2012)

دوست عزيز اين هم ویندوز7 بدون دسكاري من خودم از اين ويندوز استفاده مي كنم .واقعا عاليه منبعش سايت وطن دانلوده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]7 سرویس پک 1 اوجینال ( دستکاری نشده - MSDN ) - آپدیت May 2011
ورژن 32 و 64 بیتیاین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کاملآ اورجینال و بدون دستکاری بوده و توسط شرکت مایکروسافت منتشر شده است و به صورت خودکار نصب می شود.
این نسخه از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قبل از تاریخ رسمی که مایکروسافت اعلام کرده توسط معروف ترین تیم هک دنیا به صورت زیر زمینی منتشر شده است.
نسخه MSDN ویژه مدیران شرکتها و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نویسان حرفه ای هست.MSDN مخفف Microsoft Developer Network بوده و در تعریف آن آمده است:
Professional organization for programmers of Microsoft-compatible software
در اینجا ما هم نسخه 32 بیتی و هم نسخه 64 بیتی را به صورت مجزا در سایت قرار می دهیم.
فایل ها را با استفاده از ا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ان Schedule [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] IDM یکی یکی دانلود کنید . در صورت دانلود چند فایل به صورت همزمان خطای 503 دریافت خواهید کرد . فایل های زیپ تا 5 % ا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ان ریکاوری دارد .
ورژن 64 بیتی - دانلود ویندو 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورژن 32 بیتی - دانلود ویندو 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرک ها : کرک ها:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] -[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسورد فایل فشرده : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
afshinhemmati (02-21-2012)
مرسی دوستان
ویندوز xp از کجا میتونم دانلود کنم بدون کوچکترین دستکاری

داداش اين هم اون چيزي كه ميخواستي. ولي من امتحان نكردم و به تو پيشنهاد مي كنم از ويندوز 7 استفاده كني چون خيلي از xp بهتره.به حرحال به من ربطي نداره
برای اولین بار در بین سایت های ایرانی و به صورت رایگان و بدون محدودیت !
دانلود نسخه اورجینال MSDN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] XP بدون هیچ گونه دستکاری
این نسخه 100% تست شده است
پست امروز سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یکی از بهترین ورژن های [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] XP میباشد که در پاساژ های کامپیوتری به با نام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اورجینال با قیمت های بالا فروخته میشود و یا در بعضی سایت های اینترتی با دریافت هزینه ا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ان دانلود آن را به شما میدهند ! ولی حال میتوانید این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به صورت رایگان و بدون محدودیت دریافت کنید . این بار قصد داریم نسخه*ی اصلی MSDN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] XP سرویس پک 3 را که بدون دستکاری و آپدیت اضافه می*باشد ارائه نماییم. همان*طور که می*دانید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] XP در سه نسخه*ی اصلی OEM ، Retail و Volume ارائه شد که دو نسخه*ی اول برای فعال*سازی نیاز به کرک دارند ولی نسخه*ی Volume با یک سریال رجیستر می*شود. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ارائه شده، نسخه*ی Volume انتشار رسمی مایکروسافت برای کاربران MSDN می*باشد و بدون کوچکترین دستکاری و آپدیت می*باشد.
ویژگی*های این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:
- نسخه*ی اورجینال 100 درصد مایکروسافت
- بدون ذره*ای دستکاری حتی در نام فایل ISO
- بدون هیچ گونه آپدیت از تاریخ انتشار
- جنیون بودن و قابلیت نصب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]*های مایکروسافت و آپدیت آن
و...
مشخصات فایل دریافتی از MSDN :
Windows XP Professional with Service Pack 3 (x86) - CD VL (English)
File Name: en_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86 _cd_vl_x14-73974.iso
Size: 617,754,624 bytes
SHA1: 66AC289AE27724C5AE17139227CBE78C01EEFE40
چند سریال معتبر در کنار فایل ISO برای رجیستر کردن قرار داده شده است.
حجم:600مگابایت
دانلود نرم افزار:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسورد فایل فشرده :www.vatandownload.com
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی دوست عزیز
من تعدادی برنامه دارم که فقط روی ویندوز xp اجرا میشه
درضمن از 7 زیاد خوشم نمیاد به نظرم کارایی xp خیلی بهتره
ویندوز 7 خیلی سنگین
سلام
بابا دانلود نکنید با این اینترنت زغالی وقت خودتون رو هدر ندین
من تا حالا 4 با ویندوز ایکس پی و سون رو از سایتهای معتبر دانلود کردم
همشون خراب بودن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 40فعالیت :(نمایش - خوانندگان)