با سلام خدمت دوستان گلم. دیدم کسی در این مورد چیزی ننوشته در انجمن دیدم شاید خودم بزنم و مشکل خودم هم حل بشه (ان شاءالله)
حتما خبر دارید که چند روزی میشه بازی L.A Noire برای پی سی باز ها هم اومد، اما مثل خیلی از بازی ها مشکلاتی داره که خودم با یکی از این مشکلات برخوردم.
مشکل من اینه که وقتی بازی نصبش تموم میشه و فایل پچ رو که کپی میکنم در پوشه بازی وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان هم متوجه شدم که یک مشکل دیگه هم دارم و اون هم fatal error هستش واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم، اگه کسی در مورد این مشکلات چیزی میدونه بگه خواهشا.
برای حل مشکل لگ بازی هم این کارو انجام بدید:
در قسمت options در اخر پنجره ای که بازی میشه در قسمت Command Line این عبارت رو تایپ کنید: -np -srt
دقت کنید که دقیقا مثل همین رو تایپ کنید
<<< دوستانی که مشکل دارن در مراحل بازی میتونن به این تایپک مراجعه کنن: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] >>>
توجه: دوستانی که با ارور کانکشن و سایت راک استار مواجه میشن، اگر نسخه بازیشون SKIDROW هست باید از کرک جدیدی که امروز اومده استفاده کنن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ------------ همچنین جدیدترین آپدیت رو هم نسه کنن >> [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر هم نسخه بازیتون THETA هست که باید از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] استفاده کنید.

LinkBack URL
About LinkBacks