نقد و بررسی بازی Batman: Arkham City +دانلود غیر مستقیم+مشکلات بازی
دانلود بازی جدید و فوق العاده زیبای Batman Arkham City محصول 2011 آمریکا تاپیک شماره 11
آموزش جامع و قدم به قدم ساخت اکانت آفلاین تاپیک شماره 25
در حال بارگذاری...
|

نقد و بررسی بازی Batman: Arkham City +دانلود غیر مستقیم+مشکلات بازی
دانلود بازی جدید و فوق العاده زیبای Batman Arkham City محصول 2011 آمریکا تاپیک شماره 11
آموزش جامع و قدم به قدم ساخت اکانت آفلاین تاپیک شماره 25
ویرایش توسط MOJTABA900 : 4 هفته پیش در ساعت 16:40
armin1 (03-19-2012), karaya (12-26-2011), MJMsoftwares (12-29-2011), sina707 (03-01-2012), xbox (12-08-2011)
سلام دوستان من یه سوال مهم دارم در مورد این بازی
تمام نسخه هایی که تو بازار هست و 90٪ نسخه های دانلودی, دمو های بازی حذف شده.
میخواستم ببینم از این نسخه چیزی کم شده یا نه؟ ممنونم
اقا من هم توي اون مرحله 4 گير افتادم لطفا راهنمايي كنيد

اپدیت جدید برای بازی هم اومد که دیگه مشکل کرش رو حل میکنه
* Fixes Crashes
* Speed Up Loading Time
* Works Fine with all versions
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
================================================== ====
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نماز رو از یاد نبرید
batman (12-04-2011)
سلام
مشکل save کردن دارم
اگر هم بخوام اکانت بسازم باید لایسنس باشه
کرک رو هم زدم
کمک!!!!!!!!!!

آموزش جامع و قدم به قدم ساخت اکانت آفلاین را برای شما به صورت مصور شرح دهیم.پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید …موفق باشید…ساخت اکانت آفلاین در Game for windows Live ضروری است چرا که بدون ساخت اکانت آفلاین در بعضی از بازی ها مخصوصا GTA IV شما قادر به ذخیره یا سیو کردن بازی نخواهید بود.برای شروع ابتدا آخرین نسخه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را دانلود و نصب نمایید.
برای ساخت اکانت آفلاین در محیط بازیقبل از ورود به بازی کلید Home از صفحه کلید را فشار دهید تا پنجره زیر نمایش داده شود.
بر روی گزینه Create new Profile کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در وسط های متن بر روی لینک Create a local profile کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.
یک نام به دلخواه در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی Submit کلیک کنید تا ثبت شود.
و در نهایت بر روی Done کلیک کنید تا عملیات ساخت اکانت به اتمام برسد.
کار تمام است و شما اکنون به اکانت آفلاین خود متصل هستید.جهت خروج از این محیط مجددا کلید Home را فشار دهید و از بازی لذت ببرید !
================================================== ====
نماز رو از یاد نبرید
batman (12-05-2011)
من بازي 13 گيگ را دانلود كردم و تمام فيلهارا از فشرده در اوردم وقتي فايل 12.1 GB را هم با برنامه FreeArc 0.666 ميخوام از حالت فشرده خارج كنم سرعتش از دو مگ به 10كيلوبايت ميرشه و استراكش 1000 ساعت زمان ميخواد لطفان اگه كسي ميدونه مشكلم چيه كمك كنه
سلام من این بازیو خریدم وقتی که میزنم نصب کنه یا همون روی setup کلیک میکنمیه صفحه ی dos میاد بعد هیچی هر چقدر صبر میکنم چیزی نمیشه.حالا من این بازیو چطور نصب کنم؟لطفا راهنماییم کنید

سلام
توی مرحله ای که باید راش ال کول باهاش بجنکیم باهاش دوبار جنگیدم میاد دخترو میگیره میگه باید منو بکشی شمشیرم دست بتمنه اونجا هرکاری میکنم بتمن تکون نمیخوره چه کنم؟
بازیم خریدم نسخه 17gb
یعنی مشکله کرکه؟
حل شد مشکل کرک بود
ویرایش توسط dani14 : 12-06-2011 در ساعت 15:28
اسمون همه جاش یه رنگه
این زمینه که یه جاش زشته یه جاش قشنگه

اسمون همه جاش یه رنگه
این زمینه که یه جاش زشته یه جاش قشنگه
AminSefr21 (12-08-2011)
اقا من تو مرحله 4 كه بتمن تو اون دودكش هست وپايين مواد مذاب هست گير كردم وقتي از روي طناب ميپرم داخل اون راهرو ميرسم جايي كه ميگه دكمه LCtrlرو بزن ولي وقتي كه ميزنم باز هم نميتونم رد شم ..... لطفا راهنمايي
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 347فعالیت :(نمایش - خوانندگان)