با عرض سلام
دوستان محترم در حدود 500 هزار تومان چه گوشی رو پیشنهاد می دید که حتما دارای سیستم عامل اندروئید و دارای جی پی اس باشد
سایر امکانات زیاد مهم نیست
در حال بارگذاری...
|
با عرض سلام
دوستان محترم در حدود 500 هزار تومان چه گوشی رو پیشنهاد می دید که حتما دارای سیستم عامل اندروئید و دارای جی پی اس باشد
سایر امکانات زیاد مهم نیست
سلام دوست عزیز.
گوشی های زیادی هست.
سونی اریکسون:
x10
xperia neo
xperia arc
سامسنگ:
galaxy s
galaxy ace
شما میتونی به این سایت مراجعه کنی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
alireza_a4 (12-29-2011)

الان بهترینش arc s میباشد که آندروید 4 رو م ساپورت میکنه
قیمتشم550000 تومنه
سایت دانلود با لینک مستقیم
جدیدترین بازیهای روز دنیا را از این سایت به صورت مستقیم دانلود کنید
آدرس:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاتل هاست ارائه دهنده ی هاست و دامین حرفه ای با پنل اس ام اس رایگان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
alireza_a4 (12-29-2011)
سلام htc desire s تو این محدوده ی قیمت بهترین گوشی به نطره من این گوشیو بخر من هم با galaxy s کار کردم که محیطش آشغاله ارزش خریدنو نداره وهم با arc ولی desire s هم آندرویید که به تازگی htc آپدیت 2.3.5 و sense 3 رو برا این گوشی گذاشته. بازم خودت بدون ولی اگه این گوشیو بخری اصلا پشیمون نمیشی برو خودت کمی تحقیق کن از gsm و سایتهای دیگه.بای
alireza_a4 (12-31-2011)
شنیده بودم که می گفتن کار کردن با گوشی های htc سخت هست
از لحاظ ساختار منو و ... شما اینو تأیید می کنید ؟؟
من فعلا پیشنهاد میکنم چند ماه دیگه گوشی بخر چون قیمت دلار رفته بالا و همچنین ما الآن داخل کریسمس هستیم بناراین قیمت ها دوچندان میشه این نظر منه
alireza_a4 (01-04-2012)
alireza_a4 (01-04-2012)

کلا از فکر گوشی های سامسونگ بیا بیرون که واقعا به درد نخور هستند ! من خودم از گوشیم (gs2 ) راضی نیستم ! به نظرم بهترین گوشی ها رو اول شرکت Apple و بعد هم شرکت HTC دارند . این گوشی desire s رو هم من دیدم فوقالعاده زیباست به نظر من ! این هم یه لینک کامل که یک کلیپ کوتاه رو هم از این گوشی نشون داده ! موفق باشی ...!
alireza_a4 (01-04-2012)

اینم لینک سایت رسمی htc !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ینم لینک سایت gsm !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]لی من اگه جای تو بودم یه سیصد هزار تومان دیگه رو پولم میگذاشتم و HTC sensation EX میگرفتم ! واقعا گوشی فوق العاده ای هست ! یکی از دوستان گرفته خیلی ازش راضی هست ! بعد هم یکم صبر کنید چون قیمت دلار رفته بالا !
اینم لینک این گوشی !
به نظرم که می تونی دسته 2 گوشی htc sensation بگیری یا arc s
بهترین بین گوشی ها در این قیمت بر اساس سخت افزار و رابط کاربری هست
من خودم اگه می خواستم بگیرم همون مورد اول sensation دسته 2 تمیز رو انتخاب می کردم چون هم از بیرون و هم از درون خوشگله
به نظر من بهترین کار این هست که بری یک مغازه فروشی و خودت با گوشی هایی که دوستان معرفی کردند کار کنی و ببینی از کدوم بیشتر خوشش می یاد چون شاید سلیقه شما با من یا دوستان فرق کند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 56فعالیت :(نمایش - خوانندگان)