با عرض سلام
دوستان محترم در حدود 500 هزار تومان چه گوشی رو پیشنهاد می دید که حتما دارای سیستم عامل اندروئید و دارای جی پی اس باشد
سایر امکانات زیاد مهم نیست
در حال بارگذاری...
|
با عرض سلام
دوستان محترم در حدود 500 هزار تومان چه گوشی رو پیشنهاد می دید که حتما دارای سیستم عامل اندروئید و دارای جی پی اس باشد
سایر امکانات زیاد مهم نیست

این ویدیو که چیز خاصی نداشت ! بعد هم من این گوشی رو تجربه کردم دارم این حرف رو میزنم ! دیگه خود دانید .....!
من یک بار گفتم و دوباره هم تکرار می کنم
سلیقه همه ی افراد شبیه هم نیست
شما برید گوشی فروشی و سه تا گوشی معرفی شده از سه شرکت مختلف را تست بزن از هر کدوم خوشت اومد اون رو بگیر
سلیقه ی من با سلیقه ی شما و دیگر دوستان فرق می کنه برای مثال من کلا از محصولات سامسونگ بدم می یاد چون فقط تولید می کنه نه زیبایی داره و نه هیچی (ال جی هم همینطور هست)
فقط بین گوشی ها اندروید یک شرکت را خوشم اومده اون هم به خاطر ویژگی که گوشی های دیگه نداشتند
اون هم htc sensation هست ، که دارای htc sense هست که برخلاف سامسونگ(که با سیستم عامل پایه ی اندروید فرقی نداشته) htc با این ویژگی سیستم عامل خودش رو خوشگل تر کرده
اما شاید شما با سامسونگ کار کردید و خوششتان آمد (هر کی به یک افق نگاه می کنه ، من به زیبایی سیستم عامل نگاه می کنم شاید شما به امکانات جانبی نگاه کنید)
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 56فعالیت :(نمایش - خوانندگان)