تبلیغات

حذف قالب بندی متن
در حال بارگذاری...

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
    مدیر

تیم باشگاهی ایرانی مورد علاقه تیم باشگاهی اروپایی مورد علاقه
    سیمکارت
    تشکرها
    6
    70 بار تشکر شده در 58 پست
    حالت من
    Badhal
    sinaweb is on a distinguished road

پیش فرض فعال سازی gprs برای گوشی های همراه اول

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بعضی وقت ها کارتون اجاب می کنه حتی وقتی که به اینترنت ADSL یا حتی Dial-up دسترسی ندارید؛ باز هم به اینترنت یه دسترسی داشته باشید!!!! بنابراین بهترین روش کار استفاده از گوشی موبایل برای چنین موقعیت های ضروری ای است! سابقا برای فعال سازی GPRS شما می بایست به دفاتر خدماتی مراجعه می کردید و هزار دنگ و فنگ داشت! ولی امروز من در ۵ دقیقه و از خونه GPRS رو برای سیم کارتم که همراه اول و دائمی هست فعال کردم!
    برای این کار ابتدا روی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیک کنید تا به صفحه درخواست فعال سازی GPRS بروید. اطلاعاتی که نیاز دارید؛ نام، نام خانوادگی، کد ملی و شماره تلفنتون هست. بعد از طی مراحل؛ به شما گفته میشه که بهتون پیام خواهیم داد! ولی منتظر پیام نباشید. لینکی هم که برای تنظیمات بهتون ارایه میشه؛ غلط هست!
    پس از انجام مرحله فوق؛ به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بروید. بعد سازنده و مدل گوشی رو انتخاب کرده و نوع تنظیمات خودتون رو انتخاب کنید. من چون فقط اینترنت می خواستم؛ گزینه اول رو انتخاب کردم. بلافاصله بعد از حدود ۳۰ ثانیه؛ بعد از زدن کلید Finish تنظیمات به من ارسال شد.
    گوشی شما پیامی با این عنوان رو نشون میده؛ تنظیمات دریافت شد؛ بعد شما ذخیره رو انتخاب کرده و از پین ۱۲۳۴ استفاده کنید.
    تبریک می گویم! شما اکنون متصل شده اید! ولی برای جلوگیری از زیاد شدن هزینه تان؛ ۱۴٫۸ ریال درساعات ۸ تا ۲۳ و ۲۳ تا ۸ صبح بعد ۸ ریال به ازای هر کیلو بایت؛ بارگذاری تصاویر رو بیخیال شوید!

2. کاربران زیر برای پست سودمند از sinaweb تشکر کرده اند

poyul (11-28-2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)