بیاید هماهنگ کنیم یه روزی با هم دیگه وارد تانگل شیم و کال آف بازی کنیم
خیلی حال می ده
در حال بارگذاری...
|

بیاید هماهنگ کنیم یه روزی با هم دیگه وارد تانگل شیم و کال آف بازی کنیم
خیلی حال می ده
من هرموقع خواستید بازی می کنم البته شب ها بیشتر

اگه بری توی Tunngle اونجا کلی IP هستا احتیاج نیست منتظر کسی باشی / توی روم ها گاهی اوقات یه سلام پارسی بنویس / ایرانی زیاده اونجاهام.
لعنت بر مخابرات ایران

دوستان من
ای پی من: 2.186.53.200 همون چور که قرار شد روز شنبه11/1 ساعت 6 هر کس خواست بازی کنه به من وصل بشه در ضمن طریقه آنلاین بازی کردن هم تو همین فروم هست یکم بکردید پیدا می کنید فقط همین اگه خواستین دونفره باخم بازی کنیم به من پیام خصوصی بدین

پس ساعت6شنبه

در ضمن یه سوال ای پی من که تو گوگل می یاورد 2.186.53.200بود ولی امروز که زدم این رو آورد2.186.54.221حالا نمی دونم چی شده و باید به کدوم وصل بشین . یه ای پی هم اون پایین تو برنامه Tunggle می یاره که فکر کنم باید به اون وصل بشید اگه بگید من اون رو می زارم

دوستان شما برای آنلاین بازی کردن باید با برنامه TeknoMW3 ای پی، من که تو برنامه Tunggle هست 7.26.123.104 رو بزنید و وارد بشید
پس از اول جمع بندی می کنم ما ساعت 6 روز شنیه 11/1 با برنامه TeknoMw3 به ای پی 7.26.123.104 وصل می شیم و 15 دقیقه صبر می کنیم تا همه بیان و بعد بازی رو شروع می کنیم به همین سادگی. فقط یه مورد که در مورد برنامه TeknoMW3 این که باید در کنار جایی که ای پی رو وارد می کنن تیک اون قسمت رو بزنید که فکر کنم نوشته I am in host
برای دانلود TeknoMW3و آموزش های دیگه می تونید به لینک زیر مراجعه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

کسی هست بیاد بازی
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ﻭﺍﻋﻈﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺍﺯ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺧﻮﯾﺶ
ﻫﯿﭻ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟
ﺻﺪﻕ ﻭ ﺑﯽ ﺁﺯﺍﺭﯼ ﻭ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺧﻠﻖ
ﻫﻢ ﻋﺒﺎﺩﺕ،ﻫﻢ ﮐﻠﯿﺪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺴﺖ
ﮔﻔﺖ : ﺯﯾﻦ ﻣﻌﯿﺎﺭ ﺍﻧﺪﺭ ﺷﻬﺮﻣﺎ،ﯾﮏ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻫﺴﺖ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺍﺭﻣﻨﯿﺴﺖ؟!!
..................
ﭘﺮﻭﯾﻦ ﺍﻋﺘﺼﺎﻣﯽ
سلام دوستان خواستم بهتون بگم که دیرکت ای پی خودتونو علنی تو سایت نزارین اگر هم این کارو میکنین ای پی تانگلتون رو بزارین.ی هکر میتونه با دیرکت ای پی شما user & pass کانکشن اینترنتتون رو در عرض ی دقیقه بدست بیاره و تمام شارژ شما رو خالی کنه.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 43فعالیت :(نمایش - خوانندگان)