[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♦ستاره[*] از آدرس حذف شود !
در حال بارگذاری...
|

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♦ستاره[*] از آدرس حذف شود !
ویرایش توسط MOJTABA900 : 01-12-2012 در ساعت 14:47
قبل از عضویت 2 دقیقه قوانین را مطالعه کنیم قبل پست دادن 3 دقیقه انجمنها را جست و جو کنیم بااستفاده از دکمه تشکر کمتر از 30 ثانیه از پست مفید دوستمان تشکر کنیم
__________________________________________________ __________________________________________________ ________
www.alex123.blogfa.com
__________________________________________________ __________________________________________________
سرور تراوین مال خودم هست سریعا بیاین

این که کار نمیکنه !!!!!!![]()
این دیگه چیه؟؟؟؟؟

همچین صفحه ای وجود ندارهحتی بدون وجود ستاره
![]()

خیـــــــــــــــــــلی بی مزه بود ! نمیدونم کجاش جال بود !!!!!!!!؟؟؟؟![]()

خب به این دلیل هست که اقای مجتبا به این دلیل که تبلیغ نشه پاکش کردن به احتمال من هم بن خواهم شد اما قبل از بن شدن من بیا تو این وب میفهمی دارم دروغ میگم یا راست به خدا خالی بندی یا وقت تلف کردن نیست http://alex123.blogfa.com/
قبل از عضویت 2 دقیقه قوانین را مطالعه کنیم قبل پست دادن 3 دقیقه انجمنها را جست و جو کنیم بااستفاده از دکمه تشکر کمتر از 30 ثانیه از پست مفید دوستمان تشکر کنیم
__________________________________________________ __________________________________________________ ________
www.alex123.blogfa.com
__________________________________________________ __________________________________________________
سرور تراوین مال خودم هست سریعا بیاین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 49فعالیت :(نمایش - خوانندگان)