رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
kazy

۱۰ بازی نوستالژیک که آرزوی دیدن آن‌ها در نسل هشتم را داریم

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

af75f48e7e0b4436f9ee3a6168b816f9_XL.jpg

 

به نام نوستالژی؛ به نام تمام شخصیت‌هایی که در لباس‌شان ??رو ر??تیم و به نام تمام مکان‌هایی که کودکی‌مان را در مجازی بودن آنها سپری کردیم. در این مقاله اختصاصی از زومجی، شما را به سال‌ها پیش خواهیم برد و آرزوهای نسل هشتم را مرور خواهیم کرد؛ آرزوهایی که حتی تحقق یکی از آنها در کالبد خوش خط و خال گجت‌های نسل هشتمی، ما را به وجد خواهند آورد.یک سال از نسل هشتم گذشت. بسیاری از ما شب و روز منتظر شنیدن خبر معر??ی بازی‌هایی هستیم که نشانی واقعی از تحقق احساس نوستالژی در وجودمان را دارند. عناوین به یادماندنی و خاطره سازی که گذر زمان نه تنها باعث ??راموش شدن آن‌ها نمی شود، بلکه همچنان الهام بخش بسیاری از بازی‌های بزرگ می‌شوند. این شما و این هم ۱۰ آرزوی نسل هشتم.

 

bully1.jpg

 

Bully اولین بازی از لیست ۱۰ تایی ما است که بر اساس حرو?? ال??با مرتب شده است؛ شاهکاری از مجموعه استودیوهای با استعداد راک‌استار که در سال ۲۰۰۶ برای پلی‌استیشن 2 منتشر شد. اگرچه دو سال بعد یک نسخه بازسازی شده با عنوان Bully:Scholarship Edition برای کنسول‌های نسل ه??تم عرضه شد، اما این مقوله هیچکدام از طر??داران استودیو راک‌استار و طر??داران شاهکارهای جهان‌باز این استدیو را راضی نکرد.Bully روایت داستان جیمی هاپکینز ملقب به جیمی در محله‌ای ساختگی در دل نیویورک با نام Bullworth است که در دبیرستانی با همین اسم قبول شده است. جیمی برخلا?? دیگر بازی‌ها در بدو شروع داستان یک قهرمان نبود و این روند بازی و شرکت در کلاس‌ها و ماموریت‌های خلال بازی بود که ر??ته ر??ته او را به دانش‌آموز شناخته شده دبیرستان تبدیل کرد. قهرمان یا ضد‌قهرمان، جیمی هم آ??ریده نویسنده و تولید کننده نام آشنای راک‌استار یعنی دن هاوزر (Dan Houser) بود و این قلم و ذهن خلاق او بود که جیمی و داستانش را با وجود ??ضای نوجوانانه آن، تا آن حد جذاب کرده بود.اگرچه جولای سال ۲۰۱۲ استودیو سازنده Bully، شعبه ونکوور راک استار برای همیشه بسته شد، اما دن هاوزر چند ماه بعد طی یک مصاحبه‌ای خاطرنشان کرد که ایده‌های بسیاری برای ادامه این بازی در سر دارد. صحبت‌های هاوزر می‌تواند امید ما و همه علاقه‌مندان به این بازی را برای دیدن یک شماره از آن در کنسول‌های نسل حاضر زنده نگاه دارد.

 

crash-bandicoot.jpg

 

عنوان مقاله‌ای که پیش روی شماست را شاید بتوان راحت‌تر به این بازی و کاراکتر دوست داشتنی‌اش بسط داد. شاید اگر کم لط??ی مجموعه سرگرمی‌های سونی در قبال این سری و این دست و آن دست شدنش نبود؛ حالا با دیدن اسم و عکس های این بازی آهی بلند از سر حسرت نمی‌کشیدیم.۱۸ عنوان با یدک کشیدن نام Crash در سال‌های مختل?? برای پلت??رم‌های گوناگون عرضه شد و هر استودیویی سلایق و علایق خود را به این سری تزریق کرد؛ توسط ناشر‌های مختل?? به بازار عرضه شد تا روزی رسید که ??قط خبر کنسل شدن این نسخه و آن نسخه از آن به گوش هواداران بی‌شمارش رسید.اولین شماره از سری پر‌آوازه و پر‌خاطره Crash Bandicoot، ششم دسامبر سال ۱۹۹۶ میلادی برای پلی‌استیشن 1 عرضه شد و بعد از گذشت ۱۰ سال راهی شبکه پلی‌استیشن شد تا همان کودکانی که بخش عظیمی از خاطراتشان را با بالا و پریدن در جزیره وومپا (Wumpa) و شکستن جعبه‌های چوبی قهوه‌ای برای به دست آوردن میوه‌ها و به دست آوردن یک جان بیشتر برای جنگیدن با دکتر کورتکس سر کرده بودند، ۱۰ سال بزرگ‌تر شوند و تنها چیزی که نصیبشان شود، ??قط یک تجدید خاطره باشد.شمردن، نام بردن و توضیح نسخه‌های مختل?? این سری در قالب این مقاله نمی‌گنجد اما حی?? است نامی از Crash Team Racing نبریم. عنوانی که برای مقابله مستقیم با بازی Super Mario Karting ساخته نینتندو عرضه شد. اگرچه کراش به اندازه ماریو محبوب و معرو?? نبود ولی خوش‌ساخت و جالب بودن این بازی باعث شد تا با اقبال عمومی مواجه شود.هرچند حق امتیاز این سری هم اکنون در دستان غول دنیای بازی، اکتیویژن است؛ اما ماه جولای سال جاری میلادی، اندرو هاوس‌، مدیر بخش سرگرمی‌های سونی ??اش کرد که سعی در احیای سری بازی‌های Crash Bandicoot دارد، اما نمی‌تواند هیچ ضمانتی را مبنی بر تحقق این گ??ته به علاقه‌مندان ارائه کند. این که پرونده احیای این سری هرگز از روی میز سرگرمی‌های سونی کنار نخواهد ر??ت، قطعا برای کودکان دیروز و جوان‌های امروز کا??ی نخواهد بود. آن‌ها تنها در صورتی راضی خواهند شد که بار دیگر در کالبدی جدید و پر زرق و برق‌تر به مصا?? دکتر کورتکس بروند.

 

dino-crisis-photo.jpg

اگر چند سال به عقب برگردیم و تک تک روزهای مو??ق دوران پلی‌استیشن 1 را مرور کنیم، نام کپ‌کام و مرد ترسناک بازی‌های رایانه‌ای، شینجی میکامی را به و??ور خواهیم دید. میکامی کارگردان و طراح قابل احترامی است. نه به خاطر ??روتنی و طرز صحبتش؛‌ بلکه به خاطر کارنامه کاری که در این ۲۴ سال از خود به جا گذاشته است. چه از روزی که نقشی کلیدی در بازی پرخاطره علائدین داشت تا روزی که نسخه اول عنوان نام آشنا Resident Evil را کارگردانی کرد. همین چند وقت پیش هم عنوان تحسین شده The Evil Whitin را مهمان خانه‌های ما کرد.

 

اما یک جایی یک چیزی کم است. میکامی وقتی بازی بسیار مو??ق و قابل احترام Resident Evil 4 را کارگردانی کرد و حتی وقتی با بازخوردهای بسیار مثبت منتقدین روبه‌رو شد، کمر به کشتن Resident Evil نبست. وقتی دید ایده ای برای ادامه دادنش ندارد،‌ دست از اسم و شهرت این سری کشید.نویسنده یوروگیمر طی مقاله‌ای راجع به میکامی و Dino Crisis،‌ این بازی را به الماس گم شده میکامی تشبیه می کند که به حق هم تشبیه ناروایی نیست. اولین نسخه از Dino Crisis سال ۱۹۹۹ برای پلی‌استیشن 1 و یک سال بعد برای پلت??رم‌های ویندوز و دریم‌کست عرضه شد. Dino Crisis روایت داستان یک گروه ویژه بود که برای تحقیقات راجع به یک پروژه سری عازم جزیره‌ای ساختگی به نام Ibis می‌شوند.این بازی اگرچه روی هسته رزیدنت اویل سوار بود، اما هنر میکامی و طرز است??اده از المان‌هایی که خود خلقشان کرده بود، این بازی را به یکی از بهترین عناوین ماجراجویی-ترسناک دوران خودش بدل کرد. میکامی سال‌ها بعد وقتی نسخه‌های دوم و سوم این بازی روانه بازار شد، در سمت تهیه کننده اجرایی مشغول به ??عالیت شد، اما این نمی‌تواند مانع از آرزوی ما برای دیدن جنگل‌های انبوه جزیره Ibis، دایناسورهایش و نبرد رجینا و هم‌رزمانش با دکتر ***k روی کنسول‌های نسل حاضر شود.

 

driver-photo.jpg

 

Driver شاید من و شما را بیشتر یاد گر??تن گواهینامه در پارکینگ‌های پر از ستون بیندازد،‌ یاد دورانی که با دستانی کوچک اما سریع برای اولین بار در زندگی‌مان گواهینامه رانندگی گر??تیم. ۵ بازی از سری بازی‌های Driver برای پلت??رم‌های مختل?? عرضه شد که انتشار اولین نسخه آن به سال ۱۹۹۹ برای پلی‌استیشن 1 بر‌می‌گردد.Driver را می توان یک انقلاب در تل??یق دو سبک رانندگی و بازی‌های جهان‌باز دانست. جان تانر (‌John Tanner) که در گذشته یک راننده حر??ه‌ای بود، حر??ه خود را در شغل کاراگاه در ۴ شهر نیویورک، میامی، لوس‌آنجلس و سان??رانسیسکو به کار می‌گیرد و اینجا به عنوان نقطه آغاز سری محبوب و پرآوازه Driver در تاریخ بازی‌های رایانه‌ای ثبت می‌شود.پنجمین نسخه از این سری مدت زمان زیادی را درگیر شایعات بود تا اینکه طی برگزاری همایش سالانه E3 در سال ۲۰۱۰، یوبی‌سا??ت آن را با نام Driver: San Fransico معر??ی کرد. با وجود تغییر مکانیسم قدیمی سری Driver در این نسخه،‌ این بازی با بازخوردهای مثبت منتقدین و اقبال عمومی مواجه شد و همین موضوع می‌تواند ما را برای دیدن یک نسخه از این بازی روی کنسول‌های نسل هشتم امیدوارتر کند.

 

half-life-photo.jpg

 

??رقی نمی‌کند،‌ نسخه اول یا نسخه دوم؛ احترام اولین واژه‌ای است که با شنیدن نام این بازی در ذهن هر کسی نقش می‌بندد. Half-Life ??قط یک بازی نیست که مدتی سرگرم کننده باشد و بعد از آن در گوشه‌ای به خاک خوردن بپردازد. Half-Life معر?? یک عصر است. Half-Life نقطه عط?? بازی‌های اول شخص است که قبل از آن نبودند و بعد از آن با کمک Half-Life بهتر و بهتر شدند. نمی‌توان اثری ماندگار در این سبک پیدا کرد که به نوعی از این شاهکار ایده به ارث نبرده باشد.Doom ، Quake و حتی کتاب The Mist نوشته است??ان کینگ، الهام بخش داستان گوردون ??ریمن دوست داشتنی و آن اتمس??ر بی‌نظیر و ??راموش نشدنی Black Messa و بعد از آن City 17 بودند. داستان Half-Life را از یک طر?? همه‌ می‌دانند و از طر??ی دیگر بازگو کردنش با آن همه پیچ و تاب در حوصله این مقاله نمی‌گنجد. اگر بنا باشد چندین و چند بار دیگر لیست بازی‌هایی که دوست داریم در نسل هشتم ببینیم را کنار هم بچینیم، باز هم Half-Life 3 و دیدن دوباره دکتر ??ریمن جز همه آنها خواهد بود.وقتی مایکروسا??ت و سونی مقدمات برگزاری یک E3 باشکوه را در سال ۲۰۱۰ می‌چیدند، هیچکس، حتی خوشبین‌ترین طر??دار کنسول‌ها هم ??کرش را نمی‌کردند که Gabe Newell روی سن کن??رانس سونی قدم بگذارد و Portal 2 و استیم را برای پلی‌استیشن 3 معر??ی کند. Newell که بارها و بارها در نشریات و رسانه‌های مختل?? PS3 و کنسول‌ها را به سخره گر??ته بود و آن‌ها را مانع پیشر??ت بازی‌های رایانه‌ای می‌دانست.شاید هم من عینک خوشبینی به صورت زده‌ام و بی‌مهابا رویای دیدن Newell و معر??ی نسخه سوم از Half-Life را در سر می‌پرورانم اما بالاخره یک روزی این ات??اق خواهد ا??تاد و Valve با ما آشتی خواهد کرد.

 

midnight-club-photo.jpg

 

Midnight Club از دو جهت رکورد دار این لیست است، اول اینکه دومین عنوان در سبک رانندگی است که در این لیست حضور دارد و دوم اینکه دومین نماینده راک‌استار بین آرزوهای نسل هشتمی ما است.Midnight Club هم مانند Driver، تل??یق هنرمندانه سبک جهان‌باز و رانندگی بود که از زاویه‌ای مت??اوت‌ نسبت به آن، این تل??یق را عملی کرد،‌ تل??یقی که سال‌ها است یوبی‌سا??ت و EA درصدد انجام آن هستند اما آن‌چنان در تحقق آن مو??ق نبودند.اولین نسخه از Midnight Club سال ۲۰۰۰ برای پلی‌استیشن 2 و گیم‌بوی ‌عرضه شد. این عنوان که حضوری ??عال در نسل ششم داشت، تنها یک بار آن هم در سال‌‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ برای پلت??رم‌های ایکس‌باکس 360، پلی‌استیشن 3 و کنسول دستی PSP عرضه شد.‌‌شهر‌های زیادی از جمله نیویورک، پاریس و توکیو، میزبان این بازی بوده‌اند تا رانندگان خیابانی و غیرمجاز با انواع و اقسام مسابقات و س??ارشی کردن اتومبیل‌ها، به رقابت با یکدیگر بپردازند.با وجود اینکه راک‌استار تا به امروز در خصوص این بازی سکوت کرده است و بیشتر به سایر سری‌بازی های خود بها داده است؛ اما می‌توان امید داشت تا شهری بزرگ با اتومبیل‌ها و مسابقات متنوع را این‌بار در کنسول‌های نسل هشتم دید.

 

onimusha-photo.jpg

 

اگر تاریخ سرزمین خورشید تابان را با المان‌های ماوراالطبیعه مخلوط کنید، معجونی به نام ‌Onimusha به عمل می‌آید، معجونی که اگر آن را با برند کپ‌کام به بازار عرضه کنید، حاصل همان چیزی خواهد شد که همه ما خاطره‌اش را هیچ‌گاه ??راموش نخواهیم کرد.اگر از Onimusha Soul صر??‌نظر کنیم، در مجموع ۴ عنوان از این سری برای کنسول‌های نسل ششم و پلت??رم ویندوز منتشر شده است. با اینکه از ابتدا بنای سری Onimusha سه‌گانه بود اما سال ۲۰۰۶ نسخه‌ای با نام Onimusha: Dawn of the Dream نیز روانه بازار شد. تمامی نسخه‌های این سری با روی باز منتقدین روبه‌رو شد، با این حال کنسول‌های نسل ه??تم هیچ‌گاه نتوانستد میزبان Onimusha باشند.سکوت طولانی این سری صر??‌نظر از نسخه مرورگر آن که بالاتر هم به آن اشاره کردم،‌ مسبب گمانه‌زنی‌های بی شماری پیرامون این بازی شده است. سران کپکام و دست‌اندرکاران سری Onimusha تا به حال روزه سکوت طولانی خود را در قبال عرضه مجدد آن برای کنسول‌های خانگی نشکستند و این همان جایی است که بر نگرانی طر??داران مشتاق سری Onimusha با آن حال و هوای شرقی‌اش می‌ا??زاید.جایی که کمبود بازی‌های ژاپنی با درون‌مایه سامورایی و است??اده از المان هایی مانند شمشیرزنی و مبارزه با شیاطین و موجودات ??رازمینی به شدت در نسل هشتم حس می‌شود، معر??ی و عرضه یک Onimusha می تواند تمام غم ??راق چند سال اخیر را برای هواداران و علاقه‌مندان این سبک از بازی‌ها به خصوص Onimusha، به شوق وصال تبدیل کند.

 

parasite-eve-photo.jpg

 

اسکوار که بعدها به اسکوارانیکس تغییر نام داد و هم اکنون همه ما خالق و ناشر سری بازی‌هایی مانند Final Fantasy و Parasite Eve را با همین نام می‌شناسیم، می توان استاد ساخت و توسعه بازی نقش‌آ??رینی ژاپنی دانست. Final Fantasy و دنیای بی‌کرانش را که ??اکتور بگیریم به Parasite Eve ایی می‌رسیم که آینه تمام نمای تل??یق سبک نقش‌آ??رینی و ترسناک در روزگار یکه‌تازی این غول ژاپنی بازی‌های رایانه‌ای بود.Parasite Eve و داستانش چه نسخه اول و چه نسخه دوم نیازمند یک مقاله جداگانه و طولانی است، اما همین بس که نسخه اول بازی داستان ۶ روز از رخدادها و حوادث زندگی Aya Brea که به تازگی به خدمت پلیس نیویورک درآمده است را بین روزهای ۲۴ تا ۲۹ دسامبر سال ۱۹۹۷ میلادی را روایت می‌کند.هر دو نسخه این سری سال ۲۰۱۱ برای شبکه پلی‌استیشن بازنشر شد، اما این نمی‌توانست هواداران این سری خوش ساخت را راضی کند. Parasite Eve اگرچه مانند سایر بازی‌های این لیست با امتیازات عالی و ??روش مو??قیت آمیز روبه‌رو نشد، اما این دلیل نمی‌شود که از این بازی و آرزوی دیدن دوباره یک نقش‌آ??رینی خوش ساخت با جادوی اسکوارانیکس صر??‌نظر کنیم.

 

prince-of-persia-photo.jpg

 

وجود Prince of Persia (شاهزاده ایرانی) در این لیست را ??قط و ??قط به پای حس وطن پرستی نگارنده آن ننویسید. Price of Persia هم مانند Crash سازندگان و ناشران زیادی را تجربه کرد. وقتی جردن مچنر (Jordan Mechner) این سری را خلق کرد،‌ شاید آینده‌ای به این درخشانی و زیبایی را برای آن متصور نشده بود. بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۹ سه نسخه از سری Prince of Persia برای Apple II و پلت??رم ویندوز عرضه شد. ۴ سال سکوت کا??ی بود تا یوبی‌سا??ت وظی??ه توسعه و نشر بازی را بر عهده بگیرد و با تزریق خون تازه‌ای در رگ‌های این سری، دوباره نامش را بر سر زبان‌ها بیندازد.Prince of Persia ??راز و نشیب‌های زیادی را به خود دید. در راه‌ها و روش‌های گوناگونی آزمایش شد. از خشونت کم و اتمس??ر روشن گر??ته تا است??اده از خشونت و پس‌زمینه تاریک، و همین باعث سردرگمی منتقدان و خریداران شد تا جایی که اکنون ۵ سال از آخرین باری که شاهزاده ایرانی را دیدیم می‌گذرد.یوبی‌سا??ت تلاش خود را کرد و دو شماره از این سری را برای کنسول‌های نسل ه??تم و پلت??رم ویندوز عرضه کرد اما وقتی آن را با سری بازی‌های Assassin’s Creed مقایسه کرد، Prince of Persia را گوشه‌ای نگه داشت و به تولید و تکامل Assassin’s Creed پرداخت. کار به جایی رسید که شاهزاده ایرانی کاملا به دست ??راموشی سپرده شد و درعوض هر سال شاهد عرضه یک یا حتی دو شماره از Assassin’s Creed هستیم.با این حال بسیاری از طر??داران داستان زیبای Prince of Persia با آن حال و هوای شرقی و مبارزات ن??سگیرش، آرزوی دیدن دوباره این بازی را روی کنسول‌های نسل هشتم دارند.

 

[ATTACH=CONFIG]10206[/ATTACH]

این را طر??داران پر و پا قرص برند پلی‌استیشن بخوانند. Syphon ****** را می‌توان به نوعی امضای روزهای مو??قیت پلی‌استیشن دانست. در مجموع ۵ نسخه از این سری برای پلی‌استیشن 1، 2 و PSP عرضه شد تا در مدت زمانی کوتاه به یکی از باز‌ی‌های موردعلاقه طر??داران بازی‌های سبک سوم شخص تبدیل شد.اولین نسخه را استودیو Eidetic که بعدها به SCE Bend Studios تغییرنام پیدا کرد، سال ۱۹۹۹ برای پلی‌استیشن 1 عرضه کرد و ۸ سال بعد در سال ۲۰۰۷، آخرین باری بود که لوگان را روی پلی‌استیشن 2 دیدیم. نسخه های پلی‌استیشن 1 و 2 بازی در ماه های متمادی برای شبکه پلی‌استیشن عرضه شدند و این تمام سعی سونی برای راضی کردن طر??داران بی‌شمار این سری بود.Syphon ****** با داستان گیرا و شخصیت‌های به یادماندنی،‌ یک اثر مو??ق از ماحصل تل??یق هنرمندانه سبک تیراندازی سوم شخص و المان‌های مخ??ی کاری بود که سونی می‌تواند با زنده کردن این سری و عرضه آن برای پلی‌استیشن 4، بسیاری از علاقه‌مندان به این عنوان را برای خرید کنسول پلی‌استیشن 4 مشتاق کند.


ممکن است هیچگاه بازی‌های بالا را برای نسل هشتم یا حتی نسل های بعد نبینیم و از طر??ی دیگر ممکن است معر??ی دوباره هرکدام از عناوین بالا آرزوی بسیاری را برآورده کند. به هر حال هیچ‌کدام از ما از آینده و اینکه برای این بازی‌ها چه ات??اقی خواهد ا??تاد، خبر نداریم. ??قط می توانیم با عینک خوش‌بینی منتظر روزهای آینده و به خصوص همایش‌هایی مانند E3 و Gamescom باشیم.

zoomg

ویرایش شده توسط kazy

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بازی ??قط bully خیلی حال داد:hd:

تشکر بابت پست:6:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Dino Crisis بازی بینظیر شاهکار.چی میشه اگه بشه:scared:.

Crash Bandicoot در سبک خودش کینگ.:sig:

Prince of Persia البته نه مثل دو نسخه آخر یه شاهکار نوستالژیک:6:

 

ممنون داداش:139fs108574:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Crash Bandicoot رو که اکتیویژن تر زد توش:90:

Prince of Persia معلوم نیست چرا به جای این بازی یوبیسا??ت هی اساسین باگ می سازه:cursing:

Dino Crisis امید دارم کپکم یه حرکتی بزنه:6:

HALF LIFE 3 بعید نیست...

اونیماشا هم خیلی دور از ذهنه که ساخته بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Only crash

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

onimusha-photo.jpg

 

اگر تاریخ سرزمین خورشید تابان را با المان‌های ماوراالطبیعه مخلوط کنید، معجونی به نام ‌Onimusha به عمل می‌آید، معجونی که اگر آن را با برند کپ‌کام به بازار عرضه کنید، حاصل همان چیزی خواهد شد که همه ما خاطره‌اش را هیچ‌گاه ??راموش نخواهیم کرد.اگر از Onimusha Soul صر??‌نظر کنیم، در مجموع ۴ عنوان از این سری برای کنسول‌های نسل ششم و پلت??رم ویندوز منتشر شده است. با اینکه از ابتدا بنای سری Onimusha سه‌گانه بود اما سال ۲۰۰۶ نسخه‌ای با نام Onimusha: Dawn of the Dream نیز روانه بازار شد. تمامی نسخه‌های این سری با روی باز منتقدین روبه‌رو شد، با این حال کنسول‌های نسل ه??تم هیچ‌گاه نتوانستد میزبان Onimusha باشند.سکوت طولانی این سری صر??‌نظر از نسخه مرورگر آن که بالاتر هم به آن اشاره کردم،‌ مسبب گمانه‌زنی‌های بی شماری پیرامون این بازی شده است. سران کپکام و دست‌اندرکاران سری Onimusha تا به حال روزه سکوت طولانی خود را در قبال عرضه مجدد آن برای کنسول‌های خانگی نشکستند و این همان جایی است که بر نگرانی طر??داران مشتاق سری Onimusha با آن حال و هوای شرقی‌اش می‌ا??زاید.جایی که کمبود بازی‌های ژاپنی با درون‌مایه سامورایی و است??اده از المان هایی مانند شمشیرزنی و مبارزه با شیاطین و موجودات ??رازمینی به شدت در نسل هشتم حس می‌شود، معر??ی و عرضه یک Onimusha می تواند تمام غم ??راق چند سال اخیر را برای هواداران و علاقه‌مندان این سبک از بازی‌ها به خصوص Onimusha، به شوق وصال تبدیل کند.

انی موشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منم میخوام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بازی اسپارتان هم جاش خالی بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...