رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

Sumaan1997

عضو
  • تعداد ارسال ها

    120
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 معمولی

درباره Sumaan1997

  • درجه
    �عالیت 40%

Converted

  • محل زندگی
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲͡

Converted

  • علایق
    屪亀��綥

Converted

  • شغل
    屪亀��綥

Converted

  • تیم باشگاهی ایرانی مورد علاقه
    esteghlal

Converted

  • تیم باشگاهی اروپایی مورد علاقه
    real-madrid

Converted

  • سیمکارت
    0935

Converted

  • جنسیت شما
    مرد

Converted

  • گوشی موبایل شما
    nokia-5800-xpressmusic
  1. Sumaan1997

    آبگوشت سیر و گوجه فرنگی

    خب داداش من من آموزش آشپزي آبگوشت رو تو بخشش قرار دادم نميشه كه هر بخشي ??قط يه موضوع داشته باشه......
  2. Sumaan1997

    آبگوشت سیر و گوجه فرنگی

    مواد اولیه : *ماهیچه گوس??ندی یک عدد (۳۰۰ گرم) *نخود و لوبیا ۳۰۰ گرم *پیاز درشت یک عدد *سیر دو تا سه حبه *گوجه*??رنگی و لیمو عمانی هر کدام سه عدد *رب گوجه*??رنگی یک قاشق غذاخوری *نمک، ??ل??ل و زردچوبه به میزان لازم *دنبه گوس??ندی ۵۰ گرم *سیب*زمینی کوچک چهار تا پنج عدد طرز تهیه: غذاهای سنتی ما ایرانیان با طعم*های عالی و ظر??*های قدیمی خاطراتی را برای هر کدام*مان زنده می*کند. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض می*کنیم. تمام مواد به جز نمـک رب و سیب*زمینی را در قابلمه مسی یا دیزی یا قابلمه*های در دسترس ریخته و یک لیتر آب می*ریزیم. پس از جوش آمدن شعله را ملایم می*کنیم تا آبگوشت به مدت سه الی چهار ساعت آرام بجوشد. بعد دنبه و گوجه*??رنگی را از قابلمه در آورده و در کاسه*ای می*ریزیم، سیرها را خارج کرده و دور می*اندازیم. حالا نمک و رب*گوجه*??رنگی را روی گوجه و دنبه ریخته، می*کوبیم تا یکدست شود. سپس آن را دوباره روی آبگوشت می*ریزیم. سیب*زمینی*ها را هم کاملا شسته، خرد نموده و به آبگوشت اضا??ه می*کنیم. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر آبگوشت عالی ما آماده سرو است. ماست، ترشی یا سبزی خوردن در کنار این غذای سنتی بسیار می*چسبد.
  3. Sumaan1997

    آبگوشت سبزی

    مواد اولیه : *نخود و لوبیا س??ید ۳۰۰ گرم *سبزی قورمه ۲۰۰ گرم *دنبه ۵۰ گرم *پیاز بزرگ یک عدد *ماهیچه گوس??ندی با استخوان دو عدد *سیر سه حبه *??ل??ل سیاه، زردچوبه و نمک به میزان لازم طرز تهیه: ت??رش یکی از بخش*های استان مرکزی است که غذاهای بسیار خوشمزه*ای دارد. یه آبگوشت جا ا??تاده برای ظهر یک روز تعطیل، نون سنگک، پیاز جمع خانواده و… دیگه چی بگم؟ این آبگوشت حر?? نداره ولی تا دلتون بخواد مزه داره. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده چند بار آب آن را عوض می*کنیم. پیاز را چهارقاچ کرده و به همراه نخود، لوبیا، گوشت، سبزی، سیر، دنبه و ??ل??ل سیاه داخل دیزی می*ریزیم. آنقدر آب می*ریزیم تا روی مواد را بگیرد و روی حرارت می*گذاریم. وقتی جوش آمد شعله را کم می*کنیم تا سه الی چهار ساعت بجوشد. بهتر است این کار را صبح زود انجام دهیم هر چه شعله ملایم*تر و مدت زمان پخت بیشتر باشد آبگوشت خوشمزه*تر می*شود. نیم ساعت مونده به این که حسابی گشنمون بشه، دنبه رو از آبگوشت در می*آوریم و با نمک و زردچوبه خوب می*کوبیم و دوباره تو آبگوشت می*ریزیم. شما می*تونید نیم ساعت دیگه صبر کنید؟
  4. Sumaan1997

    آبگوشت بادنجان

    مواد اولیه : *گوشت ماهیچه با استخوان ۵۰۰ گرم *نخود و لوبیا س??ید روی هم ۱۵۰ گرم *پیاز متوسط یک عدد *بادنجان قلمی چهار عدد *سیر یک بوته *سیب*زمینی کوچک سه عدد *کشک ۲۵۰ گرم *نمک، ??ل??ل و زردچوبه به میزان لازم *نعنا داغ دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می*کنیم. گوشت را درون قابلمه ریخته به اندازه یک لیتر آب روی آن می*ریزیم تا به جوش آید ک?? روی گوشت را می*گیریم سپس پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه، ??ل??ل، نخود و لوبیا به آن اضا??ه می*کنیم، پس از به جوش آمدن می*گذاریم با حرارت ملایم پخته شود وقتی گوشت پخته شد، بادنجان*های پوست کنده و خرد شده را به آن ا??زوده و سیر حبه شده و سیب*زمینی پوست کنده را داخل آبگوشت می**ریزیم و اجازه می*دهیم تا بادنجان*ها پخته شوند. در پایان کشک و نعنا داغ را به آبگوشت اضا??ه می*کنیم نمک لازم را درون قابلمه می*ریزیم تا کاملا غذا جا بی??تد. پس از کشیدن آب آبگوشت سیرها را از ظر?? خارج کرده و مواد باقیمانده را با گوشت می*کوبیم. غذای محلی شهرستان ملایر
  5. Sumaan1997

    آبگوشت بامیه

    مواد لازم: *گوشت گوس??ند ۴۰۰ گرم *پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط *بامیه ۴۰۰ گرم *گوجه رنده شده ۳ عدد *نمک/??ل??ل/ادویه/زردچوبه *رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: گوشت و پیاز را با هم ت??ت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و ??ل??ل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضا??ه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد . نکته ها: ۱ .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد. ۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان ??ل??ل آن را می توانید تنظیم نمایید.
  6. همه دایره*المعار??*هایی که درباره ایران تالی?? شده*اند، مدخل «آبگوشت» دارند. شاید باور نکنید اما آبگوشت در کنار همه نام*ها و نامداران ??رهنگ ایرانی، در دایره*المعار??*های تخصصی بدل به مدخلی م??صل شده اما در منوی هیچ یک از رستوران*های تهران آبگوشت نیست! برای خوردن آبگوشت باید به خانه، چایخانه، قهوه*خانه یا دیزی*سرایی ر??ت. آن هم ??قط سر ظهر، نه قبل و نه بعد از آن. از قدیم دکان*هایی هستند که به طور تخصصی هر کدام یک خوراک بیشتر نمی*پزند؛ حلیمی، کبابی، چلویی، جگرکی، کله*پزی و بریانی. اما باز هیچ یک از این خوراک*های اصیل و محبوب ایرانی، جز چلوکباب*ها، در منوی رستوران*های ایران جایی ندارند! و به همین خاطر است که در کتابچه*های راهنمای ایرانگردی برای خارجیان هم ??قط ??رق پلو و چلو و شرح انواع کباب*ها آمده است. هر جای دیگر جهان که بود، این تنوع خوراکی را جاذبه*ای سیاحتی می*کردند و دست*کم در منوهای وطنی جایی به آن می*دادند. آبگوشت به هزار و یک دلیل از خوراک*های کهن ایرانیان است. یکی از این دلایل، شیوه کوچی و عشایری زندگی نیاکان ایران، برپایه ??رهنگ دامپروری است. ایرانیان حتی هنگامی که شهرهای کهنی همچون همدان و شوش و پارسه را ساخته بودند، به معنی واقعی یکجا*نشین نشده بودند و باز شاهان و درباریان، همانند مردمان در راه این شهرها ییلاق و قشلاق می*کردند. این جا*به*جایی ??صلی، حتی تا چند دهه پیش، میان قشلاق تهران و ییلاق شمیران هم، برای بعضی خانواده*های متمول، متداول بود. پس گمان نکنید که زندگی کوچی با پایتخت ۲۰۰ساله اخیر ایران نسبتی ندارد. آبگوشت، محصول زندگی یکجا*نشینی است و کباب، خوراک زندگی کوچ*نشینی و کوچندگان تنها هنگامی که به مقصد نهایی می*رسیدند، ??رصت و شرایط بارگذاشتن آبگوشت را می*یا??تند. اگر به مستندهای این نیم قرن که از زندگی عشایر ایران ساخته شده، نگاهی بیندازید، گله*های چندهزار سَری را می*بینید که هر یک از بزها، گوس??ندان، گاوان و اسبان برای صاحبانشان مهم و محترم*اند و جان دامداران به جان دام بسته است و بسیار کم پیش می*آید که دام را سرببرند و جز از شیر و ??رآورده*های شیری آنها، تغذیه نمی*کرده*اند. اما در راه ناهموار و پرخطر کوچ هر روزه چند سَر از این دام*های سلامت و پروار، ناکار و تل?? می*شده*اند و عشایر پیش از آنکه دام، جان بدهد، آنها را سر می*بریدند و کباب شام را به راه می*کردند. کوچ، زمانبندی داشت و می*بایست که به موقع به مقصد می*رسیدند وگرنه هزار و یک ضرر و خطر طبیعی، در راه بود. پس ??رصت بارگذاشتن آبگوشت تا رسیدن به مقصد، در س??ر دست نمی*داد. آبگوشت ظهر ??ردا را، از شب قبل باید بار*گذاشت و پیشتر مقدمات و مخل??ات آن را مهیا*کرد که این همه، جز در یکجانشینی ممکن نبوده و نیست. دیگر اینکه بساط کباب را به سادگی با سیخی چوبی نیز در بیابان می*توان به راه کرد اما آبگوشت جز در ظر?? پخته نمی*شود. ساکنان ??لات ایران هزاران سال پیش، نخستین ابزار و ظر??*ها را از چوب و سنگ ساختند. اما ظر?? چوبی روی آتش کارکردی نداشت و تنها ظر??*های سنگی به کار می*آمدند. پس از آن بود که توانایی ساخت س??ال حاصل شد و انواع و اقسام ظر??*ها شکل گر??ت. هزاره*ها ظر??*های س??الین به کار می*ر??تند، تا انسان ایرانی به راز سنگ*های معدنی و آب*کردن و ریخته*گری ??لزات پی برد و از آن ابزار و ظر?? ساخت و ظرو?? ??لزی را به میان آورد. جالب است که آبگوشت، هنوز که هنوز است در سه ظر?? سنگی، س??الی و ??لزی، طبخ و میل می*شود. انواع دیزی سنگی و س??الی و رویی (رویی به معنای رویین یعنی ساخته شده از ??لز روی که به زبان عامیانه به آن روحی هم می*گویند) هنوز به شیوه هزاره*های دور، در ایران ساخته و به کاربرده می*شود و این سه نوع دیزی، یادگاری است از سه عصر سنگ و س??ال و ??لز در باستان*شناسی. در قدیم پلو یا چلو را در مجمعه*های بزرگی می*کشیدند، که به آنها «قاپ» یا «قاب» می*گ??تند و چند ن??ر با دست از یک قاپ مشترک، غذا می*خوردند. ممکن بود که چند آدم بزرگ و پرخور با پیری یا کودکی نحی?? و کم*غذا در قاپی همس??ره و هم*غذا *شوند. این بود که تقسیم غذا عادلانه نبود و یکی به اصطلاح، قاپ دیگری را می*دزدید و غذای بیشتری می*خورد. این بود که ایده «قاپ شخصی» به میان آمد که برای هر کس قاپ کوچکی غذا بکشند و آن را در پیش وی بگذارند. این بود که این «پیش*قاپ» را «ب??شقاب» نامیدند. یک قاپ بزرگ پر از غذا سر س??ره می*آمد و چند قاپ کوچک خالی (ب??ش به ترکی: خالی) گ??رد آن می*چیدند و برای هر بشقاب، جدا غذا می*کشیدند. اما آبگوشت چه برای یک تن پخته شود، چه هزار تن، محتوای هر دیزی جدا، درون خود آن می*پزد و گوشت و نخود و آب، برای هر دیزی به پیمانه برابر ریخته می*شود و تبعیضی در میان نیست. مانند پلو همه را در یک دیگ نمی*پزند و پس از پخت، غذا را نمی*کشند، بلکه اول سهم خام هر دیزی کشیده می*شود و پس از تقسیم، پخت آغاز می*گردد. اما پختن و خوردن آبگوشت کار ساده*ای نیست. شاید همگان به پختن آن کاری نداشته باشند اما همه از خوردن آن لذت می*برند. اما اگر یک خارجی از راه برسد و یک دیزی سنگی داغ با سنگک و ریحان جلویش بگذارید، شاید لذتی از لذیذی آن نبرد. چراکه خوردن آبگوشت آموزش می*خواهد. با قاشق از دهانه تنگ دیزی چیز زیادی بیرون نمی*آید، مگر اینکه دیزی را کج کنید و برای کج کردن هم، دست خواهد*سوخت، مگر آنکه با تکه نانی گوشه ظر?? را بگیرید و در این کار حتی دستمال کاغذی هم، کمک تکه نان را نخواهد کرد. البته بعضی از دیزی*های س??الی دو دسته کوچک در دو طر?? دارند که در این موقع به دستگیری خورنده می**آیند. [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 500] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2][/TD] [/TR] [/TABLE] آبگوشت دو بخش دارد، بخش « تَر» که به آن «ترید» می*گوییم و بخش «خشک» که «کوبیده» می*خوانیم. همان آب و گوشت که روی هم آبگوشت را پدید آورده*اند. تقریبا با هم پخته می*شوند اما جدا خورده می*شوند. اما عمل*آوردن این دو بخش به عهده آشپز نیست و شاید تنها خوراکی باشد که خورنده نیز در کار طبخ شریک است. اگر این دو بخش را جدا نکنید، تبدیل به سوپی نه چندان دلچسب خواهد شد و اگر هر یک از این دو بخش را خوب به عمل نیاورید، یعنی مثلا کوبیده را آب*دار بردارید، لط??ی نخواهد داشت. خلاصه آنکه آبگوشت*خوردن کار هر کسی نیست و اگر برای نخستین بار کسی سر س??ره آبگوشت بنشیند، بی*راهنما به راحتی از ماجرا سر در نخواهدآورد. گوجه*??رنگی و سیب*زمینی دو جزء لاین??ک آبگوشت*های امروزی*اند و برای ایرانیان شاید تصور آبگوشت* بی*سیب*زمینی و گوجه*??رنگی ممکن نباشد. اما شاید ندانید که این دو محصول ??رنگی تا صد سال پیش از این، در ایران ناشناخته بوده*اند. اما آبگوشت پیش از واردات این دو نیز، با گوشت و آب و نخود، آبگوشت بوده. ایرانی همان*طوری این دو محصول ??رنگی را در دیزی کرد و به آن دو رنگ ایرانی بخشید که جانشینان یونانی اسکندر و مغولان وارث چنگیز را به ایرانیانی اصیل و ایراندوست تبدیل کرد. با وجود این همه کتاب آشپزی و مردم*شناسی تا به امروز به آبگوشت این*گونه نگاه نکرده بودیم. چراکه ما گاهی از کنار میراثمان سهل*انگارانه به سادگی *گذشته*ایم و ظرائ?? و لطای?? ??رهنگی نه??ته در آنها را ندیده*ایم. آبگوشت، عصاره ??رهنگ ایرانی است و هزاره*ها تاریخ و نکته در آن خ??ته است و همه قوت آن به ارزش غذایی*اش نیست و اگر دقیق به آن بنگریم جان ??رهنگ نیاکانمان را در پیاله*ای از آن خواهیم دید. پس لقمه*ای از آن را هم نباید هدر داد.
  7. Sumaan1997

    آبگوشت كلم قمري

    مواد لازم : _ گوشت گوس??ندي 300 الي 400 گرم _ نخود و لوبيا س??يد دو سوم پيمانه _ سيب زميني 1 عدد _ پياز 1 عدد _ كلم قمري ترد و تازه 1 عدد _ ريحان خرد شده 1 پيمانه _ نمك و زردچوبه و ??ل??ل به ميزان لازم _ نعناع خشك به ميزان لازم _ روغن زيتون به ميزان لازم طرز تهيه : كلم قمري را پس از شستن به قطعات ريز به اندازه حبه قند خرد كرده و با ريجان خرد شده و كمي روغن ت??ت دهيد . نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و با بقيه مواد روي شعله بگذاريد تا پخته شود و در آخر نعناع خشك را در روغن زيتون ريخته و به آبگوشت اضا??ه كرده و نوش جان كنيد. آبگوشت از دير باز يكي از غذا هاي اصيل و خوشمزه و سالم ايراني بوده و هست .متاس??انه اين روزها بعضي خانواده ها ??ست ??ود را جايگزين اين نوع غذاهاي سالم كرده اند . نه تنها تهيه اين غذا راحت و آسان ميباشد بلكه از ارزش غذايي ??راواني برخوردار است و اين غذا رابعنوان يك غذاي كامل ميتوان محسوب كرد . اين غذا كه نه تنها پروتئين و هيدرات كربن و چربي مورد نياز بدن را تامين ميكند چون معملاً ايراني ها به همراه آن سبزي و يا پياز و سالاد ميل ميكنند اين امر موجب تامين ويتامين و مواد معدني مورد نياز بدن و موجب جذب هر چه بيشتر مواد??وق ميگردد . دوستان عزيز من تمام چربي گوشت كه از نوع چربيهاي اشباع شده ميباشد را ميگيرم و به جاي آن با اضا??ه كردن روغن زيتون به نعناع براي روي آبگوشت است??اده ميكنم .البته شما با توجه به نوع تغذيه ميتوانيد به روش خود عمل كنيد قبل از اينكه آبگوشت را از روي شعله برداريد مقداري از سيب زميني را له كرده و در آب آن بريزيد تا آب غليظ تر و خوشمزه تر باشد هر چه آب آبگوشت كمتر باشد خوشمزه تر است نكته اي كه در مورد انتخاب كلم قمري بايد رعايت كنيد اين است كه كلم قمري ترد و نرم و بدون اليا?? س??ت و خشك باشد وبا اين اوصا?? وقتي پخته ميشود شبيه به سيب زميني شده وميتوان آنرا با نخود و لوبيا و سيب زميني با گوشت كوب كوبيده و در كنار گوشت بر سر ميز غذا بگذاريد . خانمهاي كارمند با خيال راحت اين غذا را در آرام پز بگذارند و زمانيكه از سر كار برميگردند غذاي تازه و گرم و آماده را نوش جان كنند .
  8. Sumaan1997

    آبگوشت مرغ

    آبگوشت مرغ مواد لازم: _گوشت مرغ 300 گرم _ لپه 1 پيمانه _ سيب زميني درشت 1 عدد _ پياز خرد شده 1 عدد _ دارچين 1 قطعه _ زنجبيل 1 قطعه _ برگ بو 2 برگ _ كر??س 1 سا??ه كوچك _ نمك و زردچوبه و ??ل??ل به قدر كا??ي طرز تهيه : يكي ازسريعترين و آسان ترين و سالمترين غذايي كه ميتوان تهيه كرد آبگوشت مرغ است كا??يست تمام مواد نام برده را با هم روي حرارت گذاشته تا پخته شود و پس از پخته شدن برگ بو و دارچين و زنجبيل را از داخل غذا در آورده و دور بيندازيد . براي اينكه اين غذا غلظت مناسب پيدا كند مقداري از سيب زميني را له كرده و در آبگوشت بريزيد . ميتوان از رب گوجه ??رنگي و يا ليمو عماني به عنوان چاشني است??اده كنيد . در عكس بالا من آبگوشت را بدون چاشني و ساده تهيه كرده ام و اين نوع را بيشتر دوست دارم چون عطر و طعمي كه با اضا??ه كردن كر??س و زنجبيل و دارچين و برگ بو در اين غذا بوجود ميايد اين غذا را به قدر كا??ي خوشمزه ميكند . اگر سعي شود در هنگام تهيه انواع آبگوشت هر چقدر مقدار آب آن كم و غلظت آن نسبتاً بيشتر باشد آبگوشت حوشمزه تر خواهد شد.
  9. Sumaan1997

    آبگوشت نذري

    مواد لازم: گوشت گوس??ند 2 كيلوگرم نخود، لوبيا س??يد هر كدام 1 كيلوگرم گندم مخصوص حليم 250 گرم رب 500 گرم ليمو اماني 10 تا 15 عدد پياز ت??تي 5 قاشق سوپخوري سيب زميني 2 كيلوگرم روغن، زردچوبه، دارچين، ??ل??ل سياه و نمك به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا پياز را ت??ت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند. براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن ت??ت دهيد. نمك را هم در اين مرحله اضا??ه كنيد. رب را ت??ت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد. لوبيا، نخود و گندم را هم اضا??ه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بي??تد. سيب زميني ها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو اماني اضا??ه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.
  10. Sumaan1997

    آبگوشت مجردي

    يك قابلمه رو تا نص??ه آب كنيد وبزاريد روي گاز.شعله هم تا ته زياد كنيد تا غذا خوب بپزه در همين حين چندتا سيب زميني درسته وپوست نكنده ( پوستش ور مياد )بندازيد توي قابلمه چندتا هم گوجه پرت كنيد توي قابلمه اگر نخود ولوبيا يا هر چيزي شبيه اينا ديديد ( ماش عدس لپه شوردانه سياه دانه ارزن كنجد و ... ) بريزيد نمك و ??ل??ل هم حسابي قاطيش كنيد ( هر چي بيشتر خوشمزه تر ) در قابلمه رو ببنديد و بريد سگا يا آتاري بازي كنيد نيم ساعت ديگه بياييد و غذا رو از روي گاز برداريد ويك پياز هم بياريدو ميل كنيد وبا خودتون بگيد ايول من كه از زنها هم بهتر غذا درست ميكنم تازه منتي هم ندارم سوالات متداول : پس گوشتش چي ؟ گوشت چيه بابا گوشت مال كبابه تو نيم ساعت سيب زميني پخته نميشه ؟ خوب نشه آخرش كه بايد بخوريمش چه پخته چه نپخته رنگ آبگوشتمون زرده و قرمز نيست چرا ؟ به رنگش چيكار داريد خانمها رب هم ميزنند ولي شما آبگوشت طبيعي ميخوريد
  11. Sumaan1997

    آبگوشت ساده سنتی

    مواد لازم ▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه ▪ ??سه عدد سیب زمینی کوچک ▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک ▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا ▪ دو عدد پیاز ??? روش تهیه ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بی??زائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گر??ته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضا??ه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضا??ه کنید تا جا بی??تد اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است ??? نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صر?? می شود
  12. Sumaan1997

    آبگوشت مرغ رژیمی

    آبگوشت مرغ رژیمی ( زمان پخت: 100دقيقه ) مواد لازم براي براي 4 ن??ر: نيم کيلو مرغ 1 عدد پياز 3 عدد ساقه کر??س به همراه برگ 1 عدد هويج 1.5 ق.چ نمک 3 حبه سير 6 ??نجان آب طرز تهيه: پياز را 4 قسمت کنيد. کر??س و هويج ها را خرد کنيد. مرغ پياز ، کر??س ، هويج و نمک و سير را با آب بپزيد .بعد مرغ و سبزيجات را از آب درآورده و چربي روي آب را بگيريد. ارزش غذايي: کالري : 200 چربي: 13 پروتئين 15.5 کلسترول: 94 سديم: 678 کربوهيدرات:4.5 ??يبر:1.3
  13. Sumaan1997

    طرز تهیه آبگوشت هویج

    طرز تهیه آبگوشت هویج مواد لازم: گوشت گوس??ند - ۵۰۰ گرم نخود - ۱۲۰ گرم لپه - ۱۲۰ گرم هویج - ۱۲۰ گرم سرکه - قدری شیره - قدری سیر - قدری نعناع - قدری برنج - قدری ادویه - قدری نمک - قدری طرز تهیه : گوشت نخود و لپه را بار کنید. نیم پز که شد هویج را پوست کنده، حلقه حلقه بریده برویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع و سیر داغ هم بدان بی??زائید.
  14. Sumaan1997

    طرز تهیه آبگوشت کرمانی

    طرز تهیه آبگوشت کرمانی مواد لازم : گوشت گوس??ند : 500 گرم نخود : 50 گرم لوبیا قرمز : 50 گرم آب غوره : قدری چغندر : 1 عدد آلو قیسی : قدری برگه زرد آلو : قدری آلو بخارا : قدری گوجه برقانی : قدری طرز تهیه : ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس 100 گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با 200 گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزه*اش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.
×
×
  • جدید...