رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

amifna

عضو
  • تعداد ارسال ها

    2
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 معمولی

درباره amifna

  • درجه
    �عالیت 0%

Converted

  • تیم باشگاهی ایرانی مورد علاقه
    esteghlal

Converted

  • تیم باشگاهی اروپایی مورد علاقه
    acmilan

Converted

  • سیمکارت
    091

Converted

  • حودرو شما
    BENZ

Converted

  • جنسیت شما
    مرد

Converted

  • گوشی موبایل شما
    samsung-galaxy-note-3-neo-new1
  1. amifna

    طرز تهیه ژله خرده شیشه

    دوستان و عزیزان خوش ذوق و سلیقه اگر کسی به آشپزی ایرانی تسلط داره به من پیغام بدین لط??ا :35i6tub:
  2. amifna

    اشکنه تخم مرغ

    اشکنه تخم مرغ اشکنه تخم مرغ یکی از انواع مختل?? اشکنه است که در اکثر شهرهای ایران تهیه می شود که البته هر کدام ریزه کاری های خاص خودشان را دارند و هر شهری بنا یه ذائقه خود مواد خاصی را به آن اضا??ه می کند در اینجا می خواهیم طرز تهیه اشکنه تخم مرغ استان سیستان و بلوچستان را به شما آموزش دهیم. اشکنه یکی از غذاهای ابکی خوشمزه و بسیار سریع است که طر??داران خاص خود را دارد. البته ممکن است برخی ا??راد آن را دوست نداشته باشند . این غذا یک غذای ابکی است که باید در ان نان ریخته و مثل ابگوشت بخوریم. پیشنهاد میکنم اگر تا بحال این غذا را نخورده اید حتما یکبار امتحان کنید. این غذا حاوی تخم مرغ است و ??ایده دارد. در تمام انواع اشکنه‌ها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ می‌شود و سپس دیگر مواد به آن ا??زوده می‌شود. تخم‌مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و املاح ضروری برای بدن انسان است؛ تخم‌مرغ، همهٔ اسیدهای آمینهٔ مورد نیاز بدن را داراست و حدود ۱۲/۵ درصد ج??رم تخم‌مرغ را پروتئین تشکیل می‌دهد.یک عدد تخم‌مرغ، ۳ درصد نیاز روزانهٔ انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز روزانهٔ انرژی یک زن بالغ را تأمین می‌کند.تخم مرغ، بیشتر ویتامین‌های موردنیاز بدن به جز ویتامین c را دارد. تخم مرغ به مقدار خیلی کم کربوهیدرات دارد و نیز ??اقد ??یبر غذایی است. ۱۰/۸ درصد تخم مرغ را چربی تشکیل می‌دهد که در زرده آن وجود دارد و کمتر از ۰/۰۵ درصد آن در س??یده موجود است. بر اساس تحقیقات ۱۱ درصد اسید چرب تخم مرغ از نوع اسیدهای چرب غیراشباع پلی (با چند باند دوگانه)، ۴۴ درصد از نوع اسیدهای چرب غیراشباع مونو (با یک باند دوگانه) و ۲۹ درصد از نوع اسیدهای چرب اشباع است. کلسترول و لسیتین، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ می‌باشند و برای ساختمان و عملکرد سلول‌های بدن ضروری اند. کلسترول قابلیت انعطا?? و ن??وذپذیری غشای سلول‌های بدن را ح??ظ می‌کند. همچنین بعنوان یکی از اجزاء تشکیل دهنده مواد چربی است که باعث نرمی پوست می‌شوند. از محبوب‌ترین غذاهای تهیه شده با تخم مرغ می‌توان به نیمرو اشاره کرد. آموزش کامل رو در اینجا بخوانید - غذا لند سرزمین غذا - جامع ترین شبکه اجتماعی آشپزی ایران
×
×
  • جدید...