رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

jeyran1397

عضو
  • تعداد ارسال ها

    6
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 معمولی

درباره jeyran1397

  • درجه
    �عالیت 0%

Converted

  • تیم باشگاهی ایرانی مورد علاقه
    esteghlal

Converted

  • تیم باشگاهی اروپایی مورد علاقه
    inter

Converted

  • سیمکارت
    935

Converted

  • حودرو شما
    BMW

Converted

  • جنسیت شما
    زن

Converted

  • گوشی موبایل شما
    Samsung-G3812B-Galaxy-S3-Slim
  1. تحصیل پزشکی در اسپانیا، یکی از زیباترین کشورهای اروپایی برای دانشجویان خارجی امکان پذیر است.. اسپانیا با داشتن قومیت غنی، میراث ??رهنگی و ترکیب قدرتمند از تاثیرات متنوع، یکی از بزرگترین جاذبه های مردم جهان است. اگر ??رد استانداردهای استثنایی کی??یت آموزشی ارائه شده، توسط سیستم رقابتی آموزش و پرورش در اسپانیا را در نظر بگیرد، می تواند از مزایای تحصیل در اسپانیا، است??اده کند. مطالعات مختل?? نشان داده است که تحصیل در اسپانیا می تواند تاثیر مثبتی بر روی حر??ه، چشم انداز جهانی و اعتماد به ن??س شما داشته باشد. دانشگاه هاي کاردنال و هررا در اسپانیا دوره هاي رشته پيراپزشكي و پزشکی را به زبان انگلیسی و اسپانیایی ارائه میکنند. تحصيل در اين دانشگاه ها در سال اول به زبان انگلیسی و پس از آن به زبان اسپانیايي دوره ها برگزار می شوند. تمامي دوره های اوليه تحصيل بالینی به زبان اسپانیایی انجام می شود. مهاجرت تحصيلي به اسپانيا به مانند ديگر كشورها يكي از روشهاي مناسب براي ورود به اين كشور خواهد بود زيرا باعث مي شود ا??راد با شرايط اقامتي اين كشور آشنا شوند و در صورت تمايل پس از دوره تحصيل خود اقدام به اخذ اقامت اين كشور نمايند.ذكر اين نكته قابل توجه است كه سطح علمی دانشگاه های اسپانیا با یکدیگر مت??اوت می باشد و ا??راد متقاضي بايد پيش از انتخاب دانشگاه مورد نظر خود رتبه علمي این دانشگاه را بررسي نمايند. شرايط پذيرش دانشگاه هاي پزشكي اسپانيا شرايط تحصيل پزشكي در مقايسه با ديگر كشورها به شرح ذيل خواهد بود: • اخذ مدرك پزشكي اين كشور باعث مي شود كه ??رد بتواند در دانشگاه هاي ديگر كشورهاي اروپايي براي تخصص اقدام نمايد. • هزينه هاي تحصيل و زندگي در اسپانيا بسيار مناسب و مقرون به صر??ه مي باشد و حتي امكان اخذ بورسيه هاي تحصيلي براي ا??راد وجود دارد • برگزاري دوره يكساله كالج بدون آزمون ورودي براي ا??راد متقاضي • امكان تحصیل در اسپانيا به زبان اسپانیایی و انگلیسی و حتي تحصیل در دانشگاه هاي مورد تاييد وزارت علوم مدارک مورد نیاز تحصیل پزشکی در اسپانیا • درخواست ویزای دانشجویی در اسپانیا • اسناد اساسی که برای تهیه ویزا نیاز است • ??رم تکمیل درخواست ویزا برای تحصیل پزشکی در اسپانیا • گذرنامه با حداقل 3 ماه اعتبار • دو عکس گذرنامه • نامه تأییدیه اصلی پذیرش از دانشگاه های اسپانیا • رونوشت های علمی و رسمی • مدارک مالی و گواهی عدم سو پیشینه از جمله موارد دیگر سلامت و بیمه مسا??رت است
  2. امروزه ا??راد بسیاری تمایل به مهاجرت به کشور اسپانیا داشته و از طریق مهاجرت تحصیلی به اسپانیا و در نهایت اخذ اقامت این کشور، رویای تحصیل در اسپانیا را در ذهن می پرورانند. با توجه به موقعیت اجتماعی ا??راد، نظرهای مت??اوتی راجع به دلیل مهاجرتی بودن این کشور بیان شده است اما در مجموع همه آنها به مزیت های یکسانی اشاره میکنند که ??قط با توجه به دیدگاهشان مهمترین عوامل را انتخاب که به اختصار در زیر بیان شده است. از مزایای مشترک میتوان جاذبه های طبیعی، آب و هوای مناسب، تحصیل در معتبرترین دانشگاهها با کمترین هزینه، شرایط اقتصادی مناسب و دیگر جاذبه های توریستی در مورد این کشور نام برد. تحصیل در دانشگاههای معتبر اسپانیا با کمترین هزینه در شهرهای بزرگ اسپانیا مانند پایتخت آن مادرید و یا بارسلونا و والنسیا دانشگاه های بسیار معتبری با رنکینگهای جهانی زیر 550 وجود دارند که از سراسر دنیا دانشجویان را به سمت خود جذب میکنند. تحصیل در این دانشگاه ها با مزایایی که نسبت به تحصیل در دیگر دانشگاه‌های اروپا دارد باعث محبوبیت دوچندان آنها شده است که بی شک مهمترین آن شهریه ناچیز تحصیلات (در صورت بورس شدن) در مقایسه با دیگر کشورهای تراز اول جهان می باشد. شاید یک مقایسه ساده هزینه های تحصیل در کشورهایی همانند انگلستان، استرالیا، کانادا و آمریکا شما را به این مهم برساند که عملاً تحصیل بدون داشتن بورس تحصیلی در این کشورها غیر ممکن می‌باشد. خدمات ویزا موندیال برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسپانیا • اخذ پذیرش در مقاطع بالای لیسانس • آماده سازی مدارک جهت اخذ ویزا • رایزنی با دپارتمان های علمی اکثر دانشگاه ها جهت اخذ پذیرش در مقطع دکترا • اخذ بورسیه از دانشگاه ها • خدمات ترجمه • کمک در جهت آماده سازی انگیزه نامه و رزومه • خدمات پس از ورود در کشور اسپانیا
  3. از شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما جهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای س??ارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به س??ارت ارائه داد. دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخ??ی?? درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند. تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیاتحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در ه??ته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر ه??ته حقوق دریا??ت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا ??وق لیسانس اسپانیا مقطع ??وق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریا??ت نمایند. دانشجویان در مقطع ??وق لیسانس میتوانند 20 ساعت در ه??ته را کار کنند و حقوقی حدود 160 تا 200 یورو به ازای هر ه??ته دریا??ت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند. تحصیل در مقطع دکترا یا phd اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و د??اع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا است??اده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل: • داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5 • مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر • داشتن مقالات بین المللی یا تالی?? کتاب و… • جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا
  4. jeyran1397

    تحصیل در اسپانیا

    از شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما جهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای س??ارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به س??ارت ارائه داد. دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخ??ی?? درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند. تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیاتحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در ه??ته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر ه??ته حقوق دریا??ت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا ??وق لیسانس اسپانیا مقطع ??وق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریا??ت نمایند. دانشجویان در مقطع ??وق لیسانس میتوانند 20 ساعت در ه??ته را کار کنند و حقوقی حدود 160 تا 200 یورو به ازای هر ه??ته دریا??ت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند. تحصیل در مقطع دکترا یا phd اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و د??اع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا است??اده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل: • داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5 • مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر • داشتن مقالات بین المللی یا تالی?? کتاب و… • جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا
  5. از شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما جهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای س??ارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به س??ارت ارائه داد. دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخ??ی?? درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند. تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیاتحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در ه??ته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر ه??ته حقوق دریا??ت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا ??وق لیسانس اسپانیا مقطع ??وق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریا??ت نمایند. دانشجویان در مقطع ??وق لیسانس میتوانند 20 ساعت در ه??ته را کار کنند و حقوقی حدود 160 تا 200 یورو به ازای هر ه??ته دریا??ت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند. تحصیل در مقطع دکترا یا phd اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و د??اع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا است??اده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل: • داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5 • مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر • داشتن مقالات بین المللی یا تالی?? کتاب و… • جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا تحصÛ٠در اسپاÙÛا Ø ØªØ­ØµÛ٠اسپاÙÛا | ÙÙسس٠داÙØ´ گستر Ú©ÙÙ ÙÙر
×
×
  • جدید...