kashefbar 0 ارسال شده در فروردین 97 اجاق مرکب جهت پخت برگر و سرخ کردن سیب زمینی و ساخت و ترکیب انواع سس داغ است??اده می شود. ??ر ساندویچی مرکب جزو دستگاه هایی است که با س??ارش مشتری تولید می شود و غالبا دارای یک ص??حه گریل ذغالی و یک ص??حه گریل روغنی و یک سرخ کن و یک شعله می باشد که ابعاد و تعداد این امکانات به خواست مشتری تغییر می کند. پ سبب ، عمدتا ??رهای ساندویچی دارای کابین می باشند که به س??ارش بعضی از مشتری ها در داخل کابین ??ر صندقی تعبیه می کنند ، دقت داشته باشید در این حالت باید تمام بدنه دستگاه با پشم سنگ عایق بندی شود و از دو لایه ورق ضخیم ۱/۵ میلیمتر است??اده شود. ??ر ساندویچی حتما باید هود مکنده داشته باشد ، هودی که دارای ??یلتر روغن باشد تا تمامی بوی حاصل از پخت برگر و سس و سیب زمینی به داخل هود کشیده شود. ابعاد بدون هود ۸۰*۷۵*۱۹۰ سانتیمتر ابعاد با هود ۲۳۰*۷۷*۱۹۳ سانتیمتر داری ص??حه گریل روغنی گریل ذغالی سرخ کن و 2 شعله اجاق ??رمرکب دارای سنگ استیک به ابعاد ۴۰×۷۰ و گریل زغالی ۴۵×۳۰ می باشد. دوشعله چدن لعاب ی درابعاد ۲۰×۲۰ در کنارهم قرار گر??ته اند و در انتها دو سرخ کن بنماری ۱/۲ ص??حه کار دستگاه مان را تکمیل می نمایند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر