رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
Pani

آشپزی

پست های پیشنهاد شده

مـرغ با گـردو

 

مواد لازم

مرغ به تعداد ن??رات هشت تكه

مغز گردو ساييده*شده يك پيمانه

پودر شكر يك قاشق مرباخوري

گرد نان س??يد يك پيمانه

آرد س??يد به ميزان لازم

تخم*مرغ دو عدد

نمك و ??ل??ل به ميزان لازم

آب به ميزان لازم

ax804644.jpg

مـرغ با گـردو

طرز تهيه

تخم*مرغ*ها را با دو تا سه قاشق غذاخوري آب ولرم و كمي نمك هم مي**زنيم. نمك، ??ل??ل، مغزگردو و شكر را با هم مخلوط مي*كنيم. مرغ را به آرد س??يد آغشته كرده سپس در تخم*مرغ زده و بعد در مخلوط گردو و گرد نان مي*غلتانيم و بعد مرغ را در روغن سرخ مي*كنيم تا طلايي شود. براي گر??تن روغن اضا??ي، مرغ را روي دستمال قرار مي**دهيم سپس آن را سرو مي*كنيم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آشپزی

 

سیب زمینی تنوری با سس

 

مواد لازم

سيب*زميني دو عدد

سس مايونز سه قاشق غذاخوري

پنير پيتزا سه ورق

دارچين و آويشن از هر كدام قاشق چايخوري

نمك و ??ل??ل سياه نص?? قاشق چايخوري

كره 20 گرم

پودر سير يك قاشق چايخوري

ax672322.jpg

سیب زمینی تنوری با سس

طرز تهيه

سيب*زميني*ها را در ??ويل پيچيده و به كمك مادرتان در ??ر قرار دهيد تا بپزد. (در غير اين صورت مي*توانيد آنها را آب*پز كنيد.)

پوست آن*ها را گر??ته و به تكه*هاي درشت برش بزنيد. تا سيب*زميني*ها داغ است كره، مقداري پودرسير و پنير پيتزا را روي*شان گذاشته و درون ??ر يا مايكرو??ر قرار دهيد تا پنير آب شود. سس مايونز و ادويه*ها را هم مخلوط كرده و روي سيب*زميني پخته شده بريزد. در صورت تمايل مي*توانيد از سس خردل و كچاب براي سرو غذا است??اده كنيد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آشپزی

 

سوپ کاری مرغ

 

مواد لازم

سينه مرغ 200 گرم

سيرساطوري*شده يك حبه

كره 70 گرم

عصاره مرغ يك ليتر

آرد سه قاشق سوپخوري

نمك و ??ل??ل به ميزان لازم

روغن مايع چهار قاشق سوپخوري

پودر كاري يك قاشق غذاخوري

پياز يك عدد

ax661730.jpg

سوپ کاری مرغ

طرز تهيه

مرغ را به تكه*هاي كوچك خرد كرده و در روغن ت??ت مي*دهيم. بعد كمي نمك و ??ل??ل را به آن مي*ا??زاييم و كنار مي*گذاريم.

پياز را نگيني ريزكرده و كمي در كره ت??ت مي*دهيم، سيرساطوري شده و آرد را اضا??ه مي*كنيم و روي حرارت ملايم مي*گذاريم تا بوي خامي آرد گر??ته شود، ولي رنگ آن تغيير نكند.

عصاره مرغ را به آرد اضا??ه كرده و روي حرارت ملايم مرتب هم مي*زنيم تا گلوله*اي از آرد نماند، وقتي مايع يكد*ستي به دست آورديم در صورت تمايل آن را از صا??ي عبور مي*دهيم تا پياز و سير از سس بشامل جدا شود. در اين مرحله مرغ را به سس اضا??ه كرده نمك و ??ل??ل را به آن مي*ا??زاييم، سپس پودر كاري را به سوپ اضا??ه مي*كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي*دهيم. در اين حالت ضمن اين*كه مرغ مي*پزد، سوپ غلظت لازم را به دست مي*آورد.

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...