رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
Sumaan1997

آبگوشت به

پست های پیشنهاد شده

آبگوشت به

 

 

مواد لازم :

گوشت ماهيچه گوس??ندي 750 گرم

به 500 گرم

آلو قيسي 250 گرم

ليمو عماني 5 عدد

روغن 4 قاشق سوپخوري

پياز 3 عدد

زردچوبه 1 قاشق مرباخوري

??ل??ل قدري

نمك قدري

رب گوجه ??رنگي قدري

طرز تهيه :

پياز را خرد و با روغن بحدي سرخ مي کنيم که طلائي شود ، بعد لپه را تميز مي کنيم و مي شوئيم و با پياز يک ت??ت مي دهيم ، سپس گوشت را تکه تکه مي سازيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و حرارت را ملايم مي کنيم تا آب گوشت کشيده شود ، بعد زرد چوبه را اضا??ه مي نمائيم و بهم مي زنيم ، بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد ، بعد در ظر?? را محکم مي بنديم و حرارت را ملايم مي کنيم ، کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي کنيم و هسته آنرا مي گيريم و داخل آبگوشت ميريزيم و مي گذاريم گوشت کاملا بپزد ، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي کنيم و با کمي نمک ، ??ل??ل و نيم کيلو به پوست کنده و خرد شده ( اگر خواستيد 250 گرم آلو قيسي نيز اضا??ه کنيد تا طعم آن ترش و شيرين شود ) داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم همگي بپزند .

مي توانيم تمام مواد را در ظر?? بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و کمي لشه با آبگوشت در ظر?? بکشيم و بقيه مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم . بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده ??وق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم بآن اضا??ه نمود . ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه ??رنگي باين آبگوشت اضا??ه کنيم .

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 ن??ر کا??يست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...