رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
Sumaan1997

دیزی آبگوشت

پست های پیشنهاد شده

دیزی آبگوشت

مواد لازم براي چهار ن??ر :

نخود-لوبیای س??ید=روی هم ر??ته یک لیوان بزرگ

گوجه ??رنگی=2 عدد بزرگ

پیاز پوست گر??ته شده=2 عدد متوسط

??ل??ل سبز تازه=2 تا 3 عدد

نمک،??ل??ل و آبلیمو=به مقدار لازم

گوشت گوس??ند با استخوان و چربی=500 گرم

سيب زميني شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط

رب گوجه ??رنگی= يك قاشق غذا خوري

سير ( به دلخواه = يك حبه بزرگ

dizi_400.jpg

طرز تهيه :

نخود و لوبيا را از شب قبل در مقداري آب ( سه برابر حجم خيس نخورده نخود و لوبيا ) خيس كنيد .

گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا، يك عدد از پيازها، يك حبه سير و گوجه ??رنگی ها که هرکدام را پوست گر??ته و به دو نیم کرده اید در ظر?? مناسبي بريزيد و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشيده سرد به آنها اضا??ه كنيد . ( دقت كنيد هنگامي كه گوشت را ميپزيد از ابتدا به آن نمك و ادويه نزنيد چون باعث ديرپز شدن گوشت ميشود )

اگر از ديزي گلي است??اده ميكنيد ، توجه داشته باشيد كه حتما از شعله پخش كن بين شعله مستقيم و ظر?? ديزي است??اده كنيد . اين ظر?? زمان پخت را طولاني تر و درعوض طعم غذا را خيلي بهتر و غذا را جا ا??تاده تر ميكند .

بعد از حدود يك ساعت و نيم ??ل??ل سبز ها را به ديزي بي??زائيد .

در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظر?? ملايم باشد تا غذا جا بي??تد . يك ساعت بعد از اضا??ه كردن ??ل??ل ، سيب زميني ها را با پوست داخل غذا بريزيد .

پيازي كه اول به غذا اضا??ه كرديد از ظر?? خارج كنيد و دور بيندازيد . چربي گوشت را نيز از ظر?? خارج كنيد . به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد ؛ ( ميتوانيد اول پياز باقيمانده را ريز رنده كنيد بعد چربي را بكوبيد و با هم مخلوط كنيد ) و داخل غذا بريزيد . در اين مرحله كه گوشت و نخود – لوبيا نرم و پخته شده اند، نمك و ??ل??ل سیاه را به ميزان دلخواه به غذا اضا??ه كنيد .

در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواهتان را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذا خوري رب گوجه ??رنگي سرخ شده در كمي روغن ، داخل غذا است??اده كنيد . ( سرخ كردن رب قبل از مصر?? داخل غذا به جهت از بين بردن بوي خامي رب و همچنين بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب يك قاشق چايخوري زع??ران دم كرده هم به آن بي??زايئد نتيجه بهتري ميگيريد )

اين غذا هر چه زمان پختش طولاني تر باشد جا ا??تاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر ميشود .

معمولا اين غذا را با آب زياد درست ميكنند . و بهتر است اول كار به اندازه كا??ي در ظر?? آب بريزيد كه مزه غذا در اثر اضا??ه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثير قرار نگيرد .

??راموش نكنيد كه آبليمو را هنگام سرو غذا ، داخل ظر?? بريزيد ؛ در غير اينطورت طعم غذا در اثر جوشيدن آبليمو تلخ ميشود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...