Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 دیزی آبگوشت مواد لازم براي چهار ن??ر : نخود-لوبیای س??ید=روی هم ر??ته یک لیوان بزرگ گوجه ??رنگی=2 عدد بزرگ پیاز پوست گر??ته شده=2 عدد متوسط ??ل??ل سبز تازه=2 تا 3 عدد نمک،??ل??ل و آبلیمو=به مقدار لازم گوشت گوس??ند با استخوان و چربی=500 گرم سيب زميني شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط رب گوجه ??رنگی= يك قاشق غذا خوري سير ( به دلخواه = يك حبه بزرگ طرز تهيه : نخود و لوبيا را از شب قبل در مقداري آب ( سه برابر حجم خيس نخورده نخود و لوبيا ) خيس كنيد . گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا، يك عدد از پيازها، يك حبه سير و گوجه ??رنگی ها که هرکدام را پوست گر??ته و به دو نیم کرده اید در ظر?? مناسبي بريزيد و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشيده سرد به آنها اضا??ه كنيد . ( دقت كنيد هنگامي كه گوشت را ميپزيد از ابتدا به آن نمك و ادويه نزنيد چون باعث ديرپز شدن گوشت ميشود ) اگر از ديزي گلي است??اده ميكنيد ، توجه داشته باشيد كه حتما از شعله پخش كن بين شعله مستقيم و ظر?? ديزي است??اده كنيد . اين ظر?? زمان پخت را طولاني تر و درعوض طعم غذا را خيلي بهتر و غذا را جا ا??تاده تر ميكند . بعد از حدود يك ساعت و نيم ??ل??ل سبز ها را به ديزي بي??زائيد . در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظر?? ملايم باشد تا غذا جا بي??تد . يك ساعت بعد از اضا??ه كردن ??ل??ل ، سيب زميني ها را با پوست داخل غذا بريزيد . پيازي كه اول به غذا اضا??ه كرديد از ظر?? خارج كنيد و دور بيندازيد . چربي گوشت را نيز از ظر?? خارج كنيد . به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد ؛ ( ميتوانيد اول پياز باقيمانده را ريز رنده كنيد بعد چربي را بكوبيد و با هم مخلوط كنيد ) و داخل غذا بريزيد . در اين مرحله كه گوشت و نخود – لوبيا نرم و پخته شده اند، نمك و ??ل??ل سیاه را به ميزان دلخواه به غذا اضا??ه كنيد . در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواهتان را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذا خوري رب گوجه ??رنگي سرخ شده در كمي روغن ، داخل غذا است??اده كنيد . ( سرخ كردن رب قبل از مصر?? داخل غذا به جهت از بين بردن بوي خامي رب و همچنين بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب يك قاشق چايخوري زع??ران دم كرده هم به آن بي??زايئد نتيجه بهتري ميگيريد ) اين غذا هر چه زمان پختش طولاني تر باشد جا ا??تاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر ميشود . معمولا اين غذا را با آب زياد درست ميكنند . و بهتر است اول كار به اندازه كا??ي در ظر?? آب بريزيد كه مزه غذا در اثر اضا??ه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثير قرار نگيرد . ??راموش نكنيد كه آبليمو را هنگام سرو غذا ، داخل ظر?? بريزيد ؛ در غير اينطورت طعم غذا در اثر جوشيدن آبليمو تلخ ميشود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر