Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 آبگوشت غوره ( هالاو سنندج) مــــــــواد لازم پیاز: 1عدد گوشت گوس??ندی: 1 کیلو نمک و زردچوبه: به میزان لازم نخود: یک و نیم پیمانه برنج: 4 قاشق غذاخوری سبزی آش: 500 گرم بادمجان: 3عدد غوره: 2 قاشق غذاخوری آب غوره: 2 قاشق غذاخوری عصاره غوره:1 پیمانه طـــــــرز تهیه : ابتدا سبزی ها را در آسیاب سبزی خورد کن اکا کاملا ریز خورد کنید گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضا??ه کنید. نخود؛ برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضا??ه کنید تا کاملا بپزد و جا بی??تد وقتی گوشت و نخود پخت؛ بادمجان را اضا??ه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان ها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بی??زایید تا حدی که آش ترش مزه شود دد ترشی این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. اگر خواستید آش ترش تر باشد؛ آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید. هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره؛ غوره را پخته و از صا??ی رد کنید تا ت??اله آن گر??ته و عصاره آن باقی بماند به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر