رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
Sumaan1997

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

پست های پیشنهاد شده

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

مواد لازم براي 4 تا 6 ن??ر:

 

کشک ساييده - 1 پيمانه

 

گوشت چرب با استخوان - 500 گرم

 

نخود و لوبيا س??يد - 200 گرم

 

سيب زميني پوست کنده - 1 عدد

 

پياز- يک عدد متوسط

 

بادمجان قلمي - 8 عدد

 

چغندر ورقه شده - 1 عدد

 

خيار - 4 عدد

 

نمک، ??ل??ل، زردچوبه - به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه:

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس مي کنيم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي مي کنيم و مي شوييم. پياز را چهار قاچ مي کنيم. گوشت استخوان دار را همراه با پياز و حبوبات، روي حرات قرار مي دهيم. بعد از 2 ساعت، زردچوبه و ??ل??ل و سيب زميني را اضا??ه مي کنيم. پس از پخت سيب زميني، آن را از روي حرارت بر مي داريم. آب اين غذا نبايد خيلي کم باشد.

 

بادمجان ها را پوست گر??ته و پس از خيس نمودن در آب و خشک کردن، در روغن سرخ مي کنيم و کنار مي گذاريم. چغندرها را ک?? تابه گذاشته و روي آنها بادمجان مي چينيم. کمي از آب گوشت را روي آن ريخته و در تابه را مي گذاريم تا بپزند. سپس نيمي از بادمجان ها را با مقداري آبگوشت و کشک مخلوط کرده و مي کوبيم. بعد به آبگوشت ا??زوده و حرارت را ملايم مي کنيم تا گرم بماند. بقيه بادمجان ها را با چغندر پخته در ديس مي کشيم و کنار ظر?? را با خيار پوست کنده و خرد شده تزيين مي کنيم. مردم کرمان معتقدند که چغندر و خيار، گرمي بادمجان را مهار مي کنند

__________________

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...