Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 طرز تهیه آبگوشت کرمانی مواد لازم : گوشت گوس??ند : 500 گرم نخود : 50 گرم لوبیا قرمز : 50 گرم آب غوره : قدری چغندر : 1 عدد آلو قیسی : قدری برگه زرد آلو : قدری آلو بخارا : قدری گوجه برقانی : قدری طرز تهیه : ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس 100 گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با 200 گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزه*اش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر