Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 طرز تهیه آبگوشت هویج مواد لازم: گوشت گوس??ند - ۵۰۰ گرم نخود - ۱۲۰ گرم لپه - ۱۲۰ گرم هویج - ۱۲۰ گرم سرکه - قدری شیره - قدری سیر - قدری نعناع - قدری برنج - قدری ادویه - قدری نمک - قدری طرز تهیه : گوشت نخود و لپه را بار کنید. نیم پز که شد هویج را پوست کنده، حلقه حلقه بریده برویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع و سیر داغ هم بدان بی??زائید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر