Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 مواد لازم: *گوشت گوس??ند ۴۰۰ گرم *پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط *بامیه ۴۰۰ گرم *گوجه رنده شده ۳ عدد *نمک/??ل??ل/ادویه/زردچوبه *رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: گوشت و پیاز را با هم ت??ت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و ??ل??ل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضا??ه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد . نکته ها: ۱ .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد. ۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان ??ل??ل آن را می توانید تنظیم نمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر