رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
Sumaan1997

آبگوشت بادنجان

پست های پیشنهاد شده

abgusht-badenjan-142x150.jpg

 

 

مواد اولیه :

*گوشت ماهیچه با استخوان ۵۰۰ گرم

*نخود و لوبیا س??ید روی هم ۱۵۰ گرم

*پیاز متوسط یک عدد

*بادنجان قلمی چهار عدد

*سیر یک بوته

*سیب*زمینی کوچک سه عدد

*کشک ۲۵۰ گرم

*نمک، ??ل??ل و زردچوبه به میزان لازم

*نعنا داغ دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می*کنیم. گوشت را درون قابلمه ریخته به اندازه یک لیتر آب روی آن می*ریزیم تا به جوش آید ک?? روی گوشت را می*گیریم سپس پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه، ??ل??ل، نخود و لوبیا به آن اضا??ه می*کنیم، پس از به جوش آمدن می*گذاریم با حرارت ملایم پخته شود وقتی گوشت پخته شد، بادنجان*های پوست کنده و خرد شده را به آن ا??زوده و سیر حبه شده و سیب*زمینی پوست کنده را داخل آبگوشت می**ریزیم و اجازه می*دهیم تا بادنجان*ها پخته شوند. در پایان کشک و نعنا داغ را به آبگوشت اضا??ه می*کنیم نمک لازم را درون قابلمه می*ریزیم تا کاملا غذا جا بی??تد. پس از کشیدن آب آبگوشت سیرها را از ظر?? خارج کرده و مواد باقیمانده را با گوشت می*کوبیم.

غذای محلی شهرستان ملایر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...