Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 مواد اولیه : *نخود و لوبیا س??ید ۳۰۰ گرم *سبزی قورمه ۲۰۰ گرم *دنبه ۵۰ گرم *پیاز بزرگ یک عدد *ماهیچه گوس??ندی با استخوان دو عدد *سیر سه حبه *??ل??ل سیاه، زردچوبه و نمک به میزان لازم طرز تهیه: ت??رش یکی از بخش*های استان مرکزی است که غذاهای بسیار خوشمزه*ای دارد. یه آبگوشت جا ا??تاده برای ظهر یک روز تعطیل، نون سنگک، پیاز جمع خانواده و… دیگه چی بگم؟ این آبگوشت حر?? نداره ولی تا دلتون بخواد مزه داره. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده چند بار آب آن را عوض می*کنیم. پیاز را چهارقاچ کرده و به همراه نخود، لوبیا، گوشت، سبزی، سیر، دنبه و ??ل??ل سیاه داخل دیزی می*ریزیم. آنقدر آب می*ریزیم تا روی مواد را بگیرد و روی حرارت می*گذاریم. وقتی جوش آمد شعله را کم می*کنیم تا سه الی چهار ساعت بجوشد. بهتر است این کار را صبح زود انجام دهیم هر چه شعله ملایم*تر و مدت زمان پخت بیشتر باشد آبگوشت خوشمزه*تر می*شود. نیم ساعت مونده به این که حسابی گشنمون بشه، دنبه رو از آبگوشت در می*آوریم و با نمک و زردچوبه خوب می*کوبیم و دوباره تو آبگوشت می*ریزیم. شما می*تونید نیم ساعت دیگه صبر کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina707 2 ارسال شده در اسفند 90 مگه سایت آشپزیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!؟:scared: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 90 من آبگوشت با مرزه زیاد میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر