Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 مواد اولیه : *ماهیچه گوس??ندی یک عدد (۳۰۰ گرم) *نخود و لوبیا ۳۰۰ گرم *پیاز درشت یک عدد *سیر دو تا سه حبه *گوجه*??رنگی و لیمو عمانی هر کدام سه عدد *رب گوجه*??رنگی یک قاشق غذاخوری *نمک، ??ل??ل و زردچوبه به میزان لازم *دنبه گوس??ندی ۵۰ گرم *سیب*زمینی کوچک چهار تا پنج عدد طرز تهیه: غذاهای سنتی ما ایرانیان با طعم*های عالی و ظر??*های قدیمی خاطراتی را برای هر کدام*مان زنده می*کند. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض می*کنیم. تمام مواد به جز نمـک رب و سیب*زمینی را در قابلمه مسی یا دیزی یا قابلمه*های در دسترس ریخته و یک لیتر آب می*ریزیم. پس از جوش آمدن شعله را ملایم می*کنیم تا آبگوشت به مدت سه الی چهار ساعت آرام بجوشد. بعد دنبه و گوجه*??رنگی را از قابلمه در آورده و در کاسه*ای می*ریزیم، سیرها را خارج کرده و دور می*اندازیم. حالا نمک و رب*گوجه*??رنگی را روی گوجه و دنبه ریخته، می*کوبیم تا یکدست شود. سپس آن را دوباره روی آبگوشت می*ریزیم. سیب*زمینی*ها را هم کاملا شسته، خرد نموده و به آبگوشت اضا??ه می*کنیم. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر آبگوشت عالی ما آماده سرو است. ماست، ترشی یا سبزی خوردن در کنار این غذای سنتی بسیار می*چسبد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alibarghdar 6 ارسال شده در اسفند 90 داداش به نظر من یه تاپیک به نام آموزش آشپزی میزدی و همه ی این ها رو اونجا می ذاشتی بهتر بود. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 خب داداش من من آموزش آشپزي آبگوشت رو تو بخشش قرار دادم نميشه كه هر بخشي ??قط يه موضوع داشته باشه...... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر