deltasina 2 ارسال شده در مهر 91 مواد لازم : بادمجان = 6 عدد پیاز = 4 عدد نعنا داغ = 2 قاشق غذا خوری مغز گردو = نص?? لیوان کشک = یک لیوان طرز تهیه : ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم . بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضا??ی آن را گر??ته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ، کشک ، نمک و ??ل??ل را اضا??ه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . سپس غذا را در ظر??ی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر