رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
deltasina

طرز تهیه کشک و بادمجان

پست های پیشنهاد شده

FunSara.Com-Halim_bademjun.jpg

مواد لازم :

بادمجان = 6 عدد

پیاز = 4 عدد

نعنا داغ = 2 قاشق غذا خوری

مغز گردو = نص?? لیوان

کشک = یک لیوان

 

طرز تهیه :

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .

 

بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضا??ی آن را گر??ته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ، کشک ، نمک و ??ل??ل را اضا??ه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . سپس غذا را در ظر??ی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...