secret63 9 ارسال شده در آذر 91 مواد لازم : آب گوشت 5 ??نجان ??ل??ل سبز دلمه اي 500 گرم هندوانه 3 عدد پياز 2 عدد سيب زميني استامبولي 500 گرم مرزه 2 قاشق سوپخوري جع??ري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري خامه 100 گرم ??ل??ل قدري نمك قدري طرز تهيه : ??ل??ل و هويج و پياز را بشكل خلال نازك خرد ميكنيم و با آبگوشت ميگذاريم بپزد , سيب زميني ها را پوست ميكنيم و خلال مينمائيم و داخل سوپ ميريزيم تا بپزد ولي زياد له نشود و در آخر كار مرزه و جع??ري را اضا??ه ميكنيم و بعد از يكي دو جوش سوپ را در سوپ خوري ريخته و خامه را روي آن ميدهيم , در صورتيكه بخواهيم اين سوپ كمي غليظ بشود يك قاشق سوپ خوري لارد را در 50 گرم كره كمي سرخ ميكنيم وقتي سبزي سوپ پخته شد داخل سوپ ميريزيم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظر?? ميكشيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 ن??ر کا??يست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر