secret63 9 ارسال شده در آذر 91 مواد لازم : آب گوشت 5 ??نجان شلغم 2 عدد هندوانه 2 عدد پياز 2 عدد كلم 2 ??نجان كره 100 گرم ??ل??ل قدري نمك قدريطرز تهيه : پياز و شلغم و هويج را خرد و در كره كمي سرخ ميكنيم , بعد 4 تا 5 ليوان آب گوشت را بآن اضا??ه ميكنيم و كلم را ميريزيم و ميگذاريم تمام مواد با حرارت ملايم بپزد. ممكن است باين سوپ كمي هم لوبياي سبز خرد شده اضا??ه كنيم و كمي نان تست شده كوچك را در سوپخوري قرار دهيم و سوپ را روي آن بريزيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 ن??ر کا??يست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر