PoOrYa 0 ارسال شده در شهریور 89 مواد لازم: برای خمیر: آرد گندم=250 گرم(2 پیمانه) تخم مرغ درشت=1 عدد ماست غلیظ=1 پیمانه شکر=2/1 قاشق سوپخوری جوش شیرین=2/1 قاشق مرباخوری پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری روغن آب کرده=2 قاشق سوپخوری طرزتهیه ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر لطی??ی که بدست نچسبد در بیاید؛ در صورتیکه چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضا??ه می نماییم و خمیر را خوب مالش می دهیم. خمیر باید کاملا صا?? و یکنواخت و لطی?? بشود؛روی آن را می پوشانیم که 2 تا 3 ساعت بماند.??لس میگو درشت را می گیریم؛پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و روده آن را خارج می کنیم. دقت می نماییم دم میگو قطع نشود. خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم می کنیم.کمی آرد روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و اطرا??ش را به طر?? دم جمع می نماییم و ??شار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور دم را ??شار می دهیم که خمیر باز نشود و کاملا صا?? گردد.تمام میگو ها را بدین شکل آماده می کنیم. روغن مایع ??راوان را در ظر?? مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردی?? از میگوهای آماده شده را در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم تا اطرا?? آن کاملا طلایی شده پ?? کند. سپس با ک??گیر آنها را از روغن خارج نموده، در صا??ی می ریزیم تا روغن زیادی آن گر??ته شود و داغ از آن است??اده می کنیم. در صورتیکه میگوها را قبلا سرخ کرده ایم،برای آنکه گرم شود 2 تا 3 دقیقه ظر?? میگو را در ??ر ملایم روی پنجره قرار می دهیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر