رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی
PoOrYa

فیله ماهی کبابی

پست های پیشنهاد شده

مواد

لازم:

??یله بدون استخوان و پوست گر??ته تون، ماهی آزاد یا هر

ماهی بزرگ دیگر که در قطعاتی به ضخامت 1.5 تا 2.5 سانتیمتر بریده شده

باشد=750 گرم

آبلیمو=3 قاشق سوپخوری

سیر ریز خرد شده=3 حبه

ریحان

تازه خرد شده=2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری

سس سویا=1

قاشق سوپخوری

??ل??ل=4/1 قاشق چایخوری

مخلوط سبزیجات کباب شده

برش

های لیمو=دلخواه

 

 

طرزتهیه 1. ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی

خشک کنید. آب لیمو، سیر، ریحان، روغن، سس سویا و ??ل??ل را در یک کاسه کوچک

مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.

 

363552-2008-2-26-17-53-53.gif

 

2. ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار

داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید. اگر ??یلمه ها حدود 1.5

سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت 4 تا 6 دقیقه و یا زمانی که گوشت

ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید. در میانه کار کباب کردن باز هم

از باقیمانده سس روی ماهیها بمالید. اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده

اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید.

3. ماهی را

با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به قول یکی میگ??ت دوست میدارم ......... :icon_346[1]:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...